Detská očná ambulancia MUDr. Tatiana Zelníková - Žilina Ako to tam funguje?

17. máj 2022

Ahojte.

Chodíte niekto k tejto lekárke s dieťaťom?
Zajtra mame ísť prvý krát a chcem vedieť hlavne ako to tam funguje dnes som s ňou volala povedala mi ze máme prísť OKOLO JEDENÁSTEJ. Takže žiadne objednávanie. Čítala som recenzie ale všetko už staršie ale že čaká sa dlho.
Berú sa nejaké čísla, zapiseje sa alebo prídem a čakám?

Vďaka za info

panelacikova
17. máj 2022

tak ak doslova povedala, že okolo 11, tak choďte okolo 11 a ozvite sa sestričke, že tak vám kázala. ak idete s bábom, tie tuším berú vo štvrtky a asi dávajú aj termíny. idete zajtra alebo vo štvrtok? aké staré je dieťa?

autor
17. máj 2022

@panelacikova no mne kázala prísť zajtra to je streda a povedala okolo 11 tak keď som končila rozhovor tak som jej povedala že tak teda zajtra o 11 tak povedala znovu že OKOLO pretože v tom čase tam budú aj ine bábätká na preplach oči.. malý ma 9 mesiacov

snehulak77
17. máj 2022

Prídete, dáte kartu, podľa toho rozkvapkava a volá dovnútra. My sme tam niekedy čakali tak dlhšie.

panelacikova
17. máj 2022

tak potom choďte na tú 11, keď to takto povedala a keď má dieťa 9 mesiacov. tie bábätká si oni asi plánujú, lebo to by im tam v kuse deti revali 😉

snehulak77
17. máj 2022

@panelacikova no, my sme tam boli s predčasne narodeným , 3tyzdnovym a čakali sme 2 hodiny 😂 ale to bolo prvýkrát, potom už ostatnykrat menej, tak 40min cca.

beata1238
26. feb 2023

Dobrý večer. Neviete mi povedať, či potrebujem k doktorke Zelnikovej na kontrolu po roku aj zdravotnú dokumentáciu? Vopred ďakujem za odpoveď.

snehulak77
26. feb 2023

@beata1238 hej, zober kartu. Ale však ona to ma v pc ak tak, len aby tebe to dala do karty

beata1238
26. feb 2023

@snehulak77 ďakujem krásne