Dobry den potrebujem poradit ci neviete o dobrej a milej k detom neurológickej ambulancii.
Potrebujem co bere novych pacientov.
Volam pani Orvanovej ale tam sa neda dovolat. Za kazdu radu budem vdacna. Dakujem
My máme Orvanovu. Nejaká milá nie je, ale tak to mi nevadí, hlavne je, že mi seriózne odpovie, čo potrebujem vedieť a nestrapnuje ma ani nemá blbé komentáre. Príde mi dobrá. Ale to ukáže až čas, či niečo nezanedbala, malý bude mať rok, zatiaľ vyzerá, že vie co robí. Ale zase malý nemá nejaké záväzné diagnózy, iba hypotoniu a kontroluje ho.
@snehulak77 a prosim vas tej som.skusala volat nevies o kolkej volat na objednanie.
No tiez mi ide o to co sme mali.predtym nic nepovedala len lieky zvysovala a ziadna diagnoza ani nic. A neviete ci tam ma aj Ekg?
@lillylea no to neviem kedy. Ale ja som sa myslím do volala normálne, nepamätám si, že by bol problém. Môžeš aj osobne zájsť, je to v takom rodinnom dome
@lillylea neviem, či má EEG ani ostatné. Malému robila sono, to tam ma, ostatné som si pravdu povediac vôbec nevšimla.
@snehulak77 dakujem ja som dnes od 12-15 volala a nikto nic nedvihal...
A na internete som videla ze je to oproti Vuc. No idem zajtra skusat. A zajst to je trosku problem uz nebyvam v Za tak dufam ze nas zoberie.
@lillylea skúsila by som ešte dr.Alena Nemcova neviem síce či berie nových pacientov ale je dobrá 😊 ja ju mam synovi ako pediatricku 🙂