Dermacentrum Žilina

minuska12
24. feb 2022

Vie niekto poradit ci je toto dobre centrum? Niake skusenosti?

daffodil3007
25. feb 2022

@minuska12 ahoj, chodí mi tam švagriná a teda dosť si pochvaľuje, dokonca často opravujú zákroky z iných salónov. Tiež sa tam chystám 😊

minuska12
autor
25. feb 2022

@daffodil3007 dakujem pekne za odpoved 😊

minuska12
autor
25. feb 2022

@daffodil3007 dakujem pekne za odpoved 😊

zuzka0134
31. máj 2022

Ahojte , ma niekto aj vlastnu osobnu skusenost ? Tiez ma to zaujma .. Maju dost malo recenzii a mam podozrenie ze jedno z hodnoteni na ich FB je pani doktorky, ktora tam pracuje . Kedze na stranke neuvadzaju kto tam pracuje, tak som sa cez mail informovala a pani s rovnakym menom pise recenziu na kliniku . Na jej FB profile je uvedene ,ze ma Mgr. titul ale v oblasti Chemia . Preto ani netusim ci je pani vobec Dermatologicka . Chcela by som tam ist na vyplne

minuska12
autor
6. jún 2022

@zuzka0134 nebola som tam lebo znama zo Ziliny ze nepocula dobre ohlasy od ludi co tam boli tak neviem

zuzka0134
6. jún 2022

@minuska12 Asi pojdem radsej do Kamala kde chodia aj kadejake insta celebrity a podobne

daffodil3007
6. jún 2022

@zuzka0134 len to, všetci si odtiaľ dávajú opravovať zakroky

zuzka0134
7. jún 2022

@daffodil3007 Ako to myslis ? Myslis Kamalu ? A odkial mas tieto info ? Mne skor Dermacentrum pride pochybne

adrikahrn
29. júl 2022

Na stránke nie je uvedený personál a ani mená lekárov, tam by som isto nešla. Celebrity chodia do DermaPoint Žilina, ktoré má už svoje meno dlhšie, tak si to nepomýľte. Možno aj cielene nazvané centrum, aby odlákavali klientky. Recenzie priamo na ich stránke sú len tri a aj o nich by som polemizovala, či sú od klientov, presne ako píše zuzka0134, možno z pera pani doktorky, či kto to tam vôbec robí.

monikazoziliny
12. apr 2023

Ja môžem Dermacentrum LEN ODPORUČIŤ. Pani doktorka vie presne čo robí,jej práca je profesionálna, poradí,vysvetlí, hlavne si vypočuje vaše očakávania a nájde riešenie. Naopak v Dermapointe má odpálili za pár minút a riešenie žiadne. Ja už riešim všetko len tam. A o cenách sa tu baviť ani nemusím...

ivkam29
27. sep 2023

@monikazoziliny zvazila by som co radim zenam, pretoze ta pani je inzinierka a robi ukony ktore moze len lekar. Teda ak vam nizka cena stoji za ten risk tak smelo do toho. 😊

danielka55
13. apr 2024

@ivkam29 mne nepomohli v kamale,dermapointe ani v navane
Este chcem skusit dermacentrum myslite ze radsej ani neist?

nika91347
23. apr 2024

@danielka55 Ja tam chodím na pery. Predtým som bola aj inde, viem to porovnať. Bola som tam už dva razy. Môžem len odporučiť. Minule som sa presne na toto pýtala. Neviem, či to uplne presne zopakujem, ale.... dorobila si zdravotnú školu, je sestrička a môže pichať injekcie. Má spravené všetky potrebné kurzy, školeia a certifikáty na pery. A ešte má dohľad - dozor doktora nad sebou. Som rada, že som sa na to opýtala, lebo samú ma to zaujmalo. Hovorila mi, že všetky tieto veci dokladovala aj na urad verejného zdravotnictva. Uz sa rozhodni ako ty ches. Robí tam aj doktorka, alebo choď ku ne.

danielka55
23. apr 2024

@adrikahrn dermapoint je najhorsia klinika. A dr Petrasova je jedna velka katastrofa. Je neprijemna. Pocas prace si vybavuje telefonaty. Na mna aj zvysila hlas ze nech sa uvolnym ze som ztuhnuta. Fakt jednanie strasne.