Neviete ako to bude tento rok? Niekde som sa docitala ze to bude iba pre registrovanych? Niekto pise ze vzdy tam registrovali a nakoniec to bolo pre vsetkych. Mne nikto v kii nepracuje. A vzdy sme tam radi chodili. Pocas covidu to nebolo 2 roky a tento rok to zas bude, tak ma zaujima, ci nevie niekto blizsie info
@deti95060810 niektori zamestnanci kie sa vsak vyjadrili, ze aj pominule roky to tak bolo a nakoniec to bolo aj tak pristupne pre vsetkych
Manžel pracuje v kii mohol nahlásiť 6tich ľudí a s toho napísať koľko dospelých koľko detí. Doma už máme lístky a pochybujem ze sa tam dostanete. Pokiaľ viem ostatné roky žiadne lístky neboli teraz už sú.
Mne tam robí svokra a viem že po minulé roky dostávali lístky na Kofolu, zmrzlinu atď zadarmo ale nie priamo vstupenky, tento rok mi volala či chceme ísť lebo musí nahlásiť počet ľudí
@suzanne312 no jeden rok nas tiez nahlasovala krstna, ktora tam robila. Myslim, ze to bol prvy rocnik a tiez sme mali listky a nikto to tam nekontroloval. Ved je to den otvorenych dveri a pride mi zvlastne, ze je to len pre zamestnancov. V mojom okoli aj predtym tie roky ludia o tej akcii ani nevedeli alebo tam nesli, lebo kiaci vzdy vyhlasuju, ze je to len pre zamestnancov. Bohvie. Na zilinaku tu akciu zdielali a ani na ich oficialnej stranke tam nie je pisane, ze len pre ludi s listkami.
Tento rok to berú vážne. Každý má náramok s kódom. Nepustia nikoho, kto ho nemá.
Spravili to tak, lebo deti zamestnancov Kie si to nemohli riadne užiť, lebo sa tam nasáčkovali ľudia, ktorí tam ani nerobia a bola tam masa ľudí. Pokiaľ to boli len otvorené dni tak budiš ale ak to má byť akcia pre zamestnancov a ich rodiny, tak nech je to uzavreté. Decká sa po ostatné roky nedostali ani na atrakcie, čo tam bolo toľko ľudí a rady všade.
Neviem,ako Kia,ale manžel pracuje vo firme Schaeffler,tiež veľká firma a deň otvorených dverí bol len pre zamestnancov a ich rodinných príslušníkov. Oni dopredu nahlasujú koľko ľudí,dostávajú na výber jedlo a presný počet lístkov,pri vstupe paska na ruku,nikoho iného nepustia
Neviem čo je na tom zvláštne, že to robia iba pre svojich zamestnancov a rodinných príslušníkov ktorých nahlásila. Vy keď robíte akciu v práci tiež je iba pre kolegov či? Veď preto to spravili že tam bola kopa cudzích a zbytočne sa všade čakalo... My sme chceli ešte lístky navyše brali sme len 3 a už sa to nedalo vraj je to už uzavreté.
@suzanne312 no nie je na tom nic zvlastne. Ale je rozdiel akcia pre zamestnancov a den otvorenych dveri. Vsak ked mam niekde den otvorenych dveri, znamena to, ze sa mozu prist pozriet aj ludia, ktori tam nepracuju. Neviem preco sa to potom prezentuje takto. Ved ok, ak to tak kia zariadila, ze len pre zamestnancov, tak v pohode. Len som sa chcela opytat. Lebo viem, ze 4 roky dozadu, ked bola akcia, tak kiaci sa strasne tvarili, ze to je len pre nich a pritom tam mohol ist ktokolvek. Viem, ze jedna moja znama bola uplne prekvapena, ked som jej písala ze tam ideme, lebo jej tvrdila svagrina ze to je len pre nich. Lebo Slovaci su taki, nedopraju inym, len sebe
Neviem ako pred 4 rokmi, ale tento rok sa to vola Rodinny den - family day, takze preto je to iba pre rodiny zamestnancov.
Nema niekto podarovat listok 2ks aj kupim
Do budúcnosti by som potrebovala 3 lístky. Ak by bola taká možnosť. Ďakujem.
Nakoniec zas púšťali všetkých. Zas sa tam natrepalo milión ľudí, všade fronty. Asi tam prestaneme chodiť. Vôbec to nemá zmysel.
@terry658 presne akože na nervy toto keby som vedela ani neidem
registr. prebehla už asi pre mesiacom, dvoma.
Mohli sa zaregistr. len zamest. + ich rod. príslušníci.
lístky na akciu sa už rozdávali ....