Ahojte, máme doma veľmi veľa oblečenia (dámske, pánske), ktoré je zachovalé a rada by som ho darovala niekomu , kto by to potreboval. Je mi ľúto ho hodiť do tých košov na oblečenie lebo veľa veci je vo veľmi dobrom stave. Neviete mi poradiť kde v Žiline, prípadne nejakú rodinu, čo by potrebovala? Ďakujem
@sue434 na fb je skupina Ľuďia ľuďom pomoc v núdzi - žilina a okolie, pani Marcelka je veľmi milá a obetavá, skladové priestory má v priemyselnej časti pod Solinkami a veci posúva ľuďom, čo to potrebujú.
Na fb Soňa nguenova turska, jeej vždy davam veci, ona ich berie, pod kostolom na vlcincoch je nejaka charita pre matky v núdzi, tam si to rozoberu a co im ostane, davaju bezdomovcom a co tí nechcú, ide zas ďalej. A berú hocico, aj stare uteráky, obliecky, topánky aj poškodené, keďže sa veci davaju aj pre ľudí bez domova.
@sue434 dobri este aktuelne
@stevka125 Dobry den, prosim, je to este aktualne? Mam jednu tasku damskeho oblecenia velkost S/M, ktore by som rada darovala niekomu, kto to este vynosi. Niektore veci su minimalne nosene, niektore viac, avsak vsetko velmi zachovale kusky, ziadne sprane a dierave handry. Prosim, dajte vediet aku ma pani velkost a ci je to este aktualne. Dakujem.
Dobrý den nedaruje niekto oblecenie pre dievčatá. Vo velkosti 116/122/128/134.dakuje..iba zilina viem si aj osobne prísť ďakujem
Ma niekto zaujem o oblecenie zimne veľkost S? kabat, svetre, baranica...
Dobrý deň prosím vás niekto na darovanie pánske a dámske oblečenie ak mozem poprosiť 🙂🙏Žilina dakujem
@lauriinkaa Dobrý deň prosím Vás a ta pani je tam stale? alebo mali by ste na ňu nejaký kontakt?
@lilianka91 neviem, či ich ešte stále zbiera, ale aj známa ich vozila priamo pod kostol. Skúste vygooglit, naozaj neviem.
@lauriinkaa ďakujem, už som sa s pani spojila 🙂 pekný deň prajem 🙂
@sue434 Skús stránku Nevyhadzujte, darujte Žilina na FB. Často sú tam ľudia aj v núdzi alebo si niekto vezme pre potešenie. Alebo prípadne nejaké krízové centrum, len tam je tuším podmienka, že to bude vyčistené v čistiarni.