Dobré ráno
Prosím Vaa rodili teraz nejaké mamičky s vysokým tlakom v Žiline prirodzene alebo lekári zvolili cisárský rez. Doktor mi zatiaľ nepovedal ako budem rodiť.A môže byt ak otecko pri mamičke na sále keď naplánujú cisársky rez.
Ďakujem za skóre odpovede
@ivusinecka026 my sme mali sekciu v celkovej a nemohol tam byť. Úprimne, je to velka brušná operacia, som rada že tam nebol.
@ivusinecka026 Ja som mala včera sekciu, ale neplánovanú, hneď som sa pýtala, či muž môže byť pri mne, ale nemohol. Ale dovolili mu počkať na chodbe a malého mu ukázali 🙂
@ivusinecka026 nesmie byt pri sekcii. Je to ako byt pri klasickej operacii.
@vanda323 tak to bolo u mňa take rýchle, o jedenástej som ešte nevedela, že rodím, potom až po vyšetrení zospodu dr videla, že už som dosť otvorená, po dvanástej mi povedali, že sa rozhodli pre sekciu, o pol druhej ma už viezli na sálu. Takže ja som menežovala mamu a muža, aby mi priniesli veci, a aby mal kto byť so starším synom, auto som ešte bola preparkovať z plateného parkoviska do areálu nemocnice 🤦🏻♀️😀, tak som mala čas akurát sa snažiť nejako spracovať, že to nebude prirodzene. A spinál som chcela určite, lebo som chcela byť pri tom a hneď aj vidieť malého, aj mi ho skúsili priložiť, lebo som ich požiadala, ale neprisal sa. Muž ma pomáhal odviezť na jis, takze hej potom na jis a na druhý deň na izbu už.
@ivusinecka026 Ahoj, ja by som ak Boh dá mala rodiť cisárskym rezom, pokiaľ však viem otecko pri cisare na sále byť nemôže.