Ahojte je tu nejaká mamička čo chodí s dieťaťom na plaváreň ? 🙂
@beatrice1111 na baby plavanie sme nechodili. Dcerka 6chodi na plavanie na kurz od septembra kazdu sobotu nedelu. Syn tiez chodil na kurz individualny. V lete . Teraz chodi plavat do klubu. Ale nie sutazne. Kedze zacinL neskoro ako 9rocny. Skor pre pohyb. Kedze sport velmi nemusi. Jedina plavanie ma rad.
Dcéra ma 2 🙂 a tieto baby kurzy sú všetky obsadené a plne tak som rozmýšľala či by sme nemohli ísť už aspoň normálne na plaváreň
S detmi chodime od mala na plavarne a kupalisko.ci je leto ci je zima.
@biglovemom ďakujem ☺️ tak je to asi v pohode
@beatrice1111 urcite ano👌🏻👌🏻
Ja som si vsimla z inych tem a prispevkov ,ze na svk je pomaly trestny cin chodit s malymi detickami na plavarne a kupaliska.🤣🤣🤣🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
U nas v at sa chodi takmer od narodenia 😅😅
@beatrice1111 na beznu plavaren by som s tak malym dietatom nesla.. raz sme boli v hotelovom wellnese a maly, vtedy 2,5 rocny schytal bakteriu, mal atb kvoli mocovym cestam. Radsej by som sledovala kurzy plavania pre deti a pockala si a zatial nasla babycvicenie alebo nieco take..
@biglovemom veď práve pre toto sa to pytam 🤣🤣
@siska53 ja chodim bezne s malou na wellness a všetko v poriadku, ako jasne, môže sa stat. Len plaváreň sme ešte neskúsili. Najlepšie je aj tak more len na to si ešte počkáme 😀
@beatrice1111 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Tak vies ,ako clovek schyti viry a bakterie v potravinach tak moze aj na kupku.
Mne raz malo dieta 1x zapal spojoviek s kupka inak nikdy nic🤷🏼♀️ a je to len zdraviu prospesne.
Tak ako v zime🤣 vonkajsi bazen decka pol telom vonku sa hrabali za snehom😂😂😂