Bylinková napárka Žilina

7. okt 2023

Ahojte. Ake su vase skusenosti s bylinkovou naparkou s nemocnici v Ziline? Pripadne, robili ste si naparku doma?

kimina21
7. okt 2023

V nemocnici v Ziline neviem ci je taka moznost,myslim,ze som citala,ze v Trencine sa da.Ja som si ju doma robila.

autor
8. okt 2023

@kimina21 mala si doma tu stolicku? Alebo ako si si poradila? 😁

kimina21
8. okt 2023

Ja som si to urobila v hrnci a nad tym naparovala.sadla som si na kraj gauca,mame taky nizsi,hrniec ku gaucu a zakryla som sa dekou riadne.inak sa mi zda,ze pani Gondova,laktacna poradkyna a dula zo Ziliny,ona myslim,ze poziciava tu stolicku,sa mi zda,ze som to videla na jej stranke na FB.

autor
8. okt 2023

@kimina21 dakujem za info 🙂

lucka_lullu
9. okt 2023

Ja som si ju robila doma pred pôrodom a do nemocnice som si brala bylinky, takú jednorazovú dávku. Videla som na fcb, že sa aj v Žiline de. Ja som mala priebeh otvárania pomerne rýchly, aj keď nakoniec som mala akútnu sekciu, no nikto mi z pôrodných asistentiek neponúkol možnosť naparky. A veľmi veľa záleží od toho, kto má službu, ktoré pôrodné asistentky.

autor
10. okt 2023

@lucka_lullu dakujem za info. Budem sa pytat pri prijme na tu naparku a uvidime co mi povedia 🙂

suzanne312
10. okt 2023

Ja som si tu náparku pripravila v hrnci podľa návodu a v kik som si kúpila taky detský sedák na WC a položila som to na hrniec 😁

suzanne312
10. okt 2023
suzanne312
10. okt 2023

@suzanne312 v tedi som to kúpila nie v kik