Baby plávanie v Žiline

17. apr 2022

Ahojte

Funguje momentálne ešte niekde plávanie pre malé deti? Alebo dá sa ísť niekde s nimi do bazéna? Mám 8 mesačného syna, miluje vodu tak by som niekam chcela s ním ísť 🙂

Ďakujem

akrobrab
17. apr 2022

My sme chodili na baby plavanie Clupko a velmi sa nam pacilo. Stale plavaju, lahko ich vygooglis, za nas a nasho maleho krpceka super. 🙂

janka11123
5. feb 2023

@akrobrab ahoj, prosim ta a tie hodiny plavania su vzdy rovnake, alebo sem tam aj obmenia aktivity?

akrobrab
6. feb 2023

@janka11123 Ahoj, nenir, aktivity su rozne. Dve uplne rovnake hodiny sme veru este nezazili.

janka11123
6. feb 2023

@akrobrab dakujem 🙂 my chodime do Belej, ale casto je tam studena voda, tak rozmyslam nad Clupkom

akrobrab
6. feb 2023

@janka11123 My sme teraz vychodili zimny kurz a pokracujeme jarnym, velmi sme spokojni. Myslim, ze to robia aj tie iste instruktorky (alebo aspon jedna z dvoch) - plavali v Belej a potom si otvorili vlastne kurzy v Ziline. Za nas super.

janka11123
7. feb 2023

@akrobrab Dakujem 🙂 v tych priestoroch by malo byt aj Bimbi a Dory, s tym asi nemas skusenosti, ze? prosim ta, a ako dlho si cakala od prihlasenia, kym ste sa dostali na kurz?

akrobrab
7. feb 2023

@janka11123 Nie, nemam veru.
My sme cakali takmer pol roka - jeden kurz dobehol, tam pre nas uz nemali miesto, do dalsieho sme sa tiez nedostali a nakoniec sa mi podarilo dostat sa cez skusobnu hodinu. Ti, co boli na skusobnej hodine mali pravo prednostneho prihlasenia sa.
Tento tyzden mame akurat poslednu hodinu zimneho kurzu a buduci tyzden uz zaciname jarny, tak sa prip. spytaj a pre vasu vekovu kategoriu mozno bude volne.
Alebo skocte na skusobnu a uvidite, ci Ta to vobec oslovi. 🙂

janka11123
8. feb 2023

@akrobrab dakujem dakujem 🙂 vyskusam