Amniocentéza v Žiline - skúsenosti

miriz
6. aug 2021

Dobrý deň, budúci týždeň podstúpim v Žiline odber plodovej vody a rada by som si prečítala nejaké Vaše skúsenosti. Viem, ako amnio prebieha a čo ma čaká, skôr mi ide o odbornosť lekárov a bezpečnosť. Ktorí lekár ju robil Vám? Veľmi pekne ďakujem!

totatimeka
8. aug 2021

Mne robil amnio dr. Ficek a musím povedať že nemám čo vytknúť. Je to síce krátky zákrok ale myslím že pre každú ženu stresujúci a prístup či už lekárov alebo sestričiek bol super. Držím palce hlavne nech je výsledok dobrý. Ja som sa odberu strašne bála ale to čakanie potom bolo ešte horšie 😏

miriz
autor
9. aug 2021

@totatimeka Ďakujem! Myslím, že aj mne ju bude robiť dr Ficek

totatimeka
9. aug 2021

@miriz on je podľa mňa výborný odborník a veľmi ľudský, mám s ním skúsenosť aj po sekcií (opravoval mi zle šitie) a tam sa mi to znova potvrdilo 🙂
Držím palce

miriz
autor
11. aug 2021

@totatimeka ďakujem! Už to mám za sebou, robil to on, bolo to v pohode, aj si zavtipkoval 🙈 Tak už len nech je všetko v poriadku

smolinka322
19. jan 2022

@miriz ahoj citala som ze si v auguste podstupila amniocentezu v ziline, ja som bola dnes a chcela by som sa informovat ci si nepametas kedy si sla potom na kontrolu a ako to bolo z vysledkami lebo v papieroch to mam napisane dost nejednoznacne

miriz
autor
19. jan 2022

@smolinka322 ahoj, ja som žiadnu kontrolu nemala, šla som ku svojmu gynekológovi na poradňu, tak ako som to mala naplánované. Po prvé výsledky nejakou zrýchlenou metódou som si zavolala, tuším už o dva alebo tri dni, a celkové výsledky potom prišli poštou asi o tri týždne. Ale povedali mi, že ak by niečo našli, tak mi hneď zavolajú. Držím palce, nech všetko dobre dopadne! Nám sa našťastie nič nepotvrdilo a už doma máme takmer trojtýždňového drobca 😊

smolinka322
19. jan 2022

@miriz dakujem velmi pekne a gratulujeeeem ku zdravemu babetku

miriz
autor
19. jan 2022

@smolinka322 ďakujem!