Ahojte niekto náhodou psíka amerického kokeršpaniela na krytie?
Vy sa spamätajte čo tu píšete @alexas56 😀 ako viete v akom stave je ten pes ? Či má papiere alebo či je čistokrvný? Máte doma vešteckú guľu? Radšej si pozametajte pred vlastným prahom 😉 je to môj pes? Nie je. Ani ja nepodporujem množiarne všelijakých miešaných psov. Predstavte si, aj my máme doma psa z útulku 🙃 Tak si láskavo nervy vybíjajte niekde inde. Pekný večer.
@zuzanap9 Ako to viem ? Lebo keby mala psa s pp tak to funguje inak a nie písať na modrýkoník. Ja si namám prečo zametať pred vlastným prahom, pracujem v útulku ako dobrovoľník a mám neskutočné nervy, keď vídím, čo sa robí. A to čo je za blbosť, že či má papiere ALEBO je čistokrvný ? Očividne sa tomu nerozumiete. Pes je čistokrvný len vtedy , keď má preukaz pôvodu, inak to je kríženec. Ak by pani, ktorá sa tu pýta, alebo Vaša kolegyňa mala psa s PP preukazom pôvodu a riadne uchovneného tak to určite nepíšete na modrý koník.
Ubezpečujem vás, že jej pes čistokrvný je 😊
@zuzanap9 to už čo je 😄 to je na nej či si ponúkne psa na krytie ja by som teda svojho ku cudzím nedala a tiež mám kokrika...mne keby toto kolegina povedala ponúkla tak ju pošlem do Piešťan a prepáčením
Pozrite sa. Za dobrotu na žobrotu. Ona tiež nechce len tak dať niekomu psa na krytie. So žiadnou inou rasou🙂
Aj tak si každý urobí po svojom... prečo radšej neriešite ľudí, ktorí na bazoši ponúkajú alebo hľadajú psíkov na krytie? Viete koľko takých je?? Opakujem, kolegyňa psíka nedá a ani Nechce dať na krytie s inou rasou. Iba taktiež s čistokrvným ako má ona. Viac sa nevyjadrujem.
Majte pekný deň.
Silne o tom pochybujem.
@kamoska22 mám koker Španiela je záujem ?
@kamoska22 to len tak hľadáte ? Dúfam, že nechcete množiť ďalšie krížence. Fenku musíte mať s pp (preukazom pôvodu) riadne uchovnenú so všetkými vyšetreniami.