Americký kokeršpaniel

kamoska22
3. okt 2021

Ahojte niekto náhodou psíka amerického kokeršpaniela na krytie?

alexas56
3. okt 2021

@kamoska22 to len tak hľadáte ? Dúfam, že nechcete množiť ďalšie krížence. Fenku musíte mať s pp (preukazom pôvodu) riadne uchovnenú so všetkými vyšetreniami.

kamoska22
autor
3. okt 2021

@alexas56 👍

zuzanap9
4. okt 2021

@kamoska22 dobrý deň, kolegyňa má kokara, je z Bytče. Napíšte mi prosím správu.

alexas56
4. okt 2021

@zuzanap9 to hádam nie, uvedomujete si čo podporujete ? presne kvoli ludom ako ste vy je niekolko tisic psov v utulkoch a dalsich tisic trpi v osadach ..grc..ked chcete mnozit majte chs a riadne uchovnených psov!!

zuzanap9
4. okt 2021

Vy sa spamätajte čo tu píšete @alexas56 😀 ako viete v akom stave je ten pes ? Či má papiere alebo či je čistokrvný? Máte doma vešteckú guľu? Radšej si pozametajte pred vlastným prahom 😉 je to môj pes? Nie je. Ani ja nepodporujem množiarne všelijakých miešaných psov. Predstavte si, aj my máme doma psa z útulku 🙃 Tak si láskavo nervy vybíjajte niekde inde. Pekný večer.

alexas56
4. okt 2021

@zuzanap9 Ako to viem ? Lebo keby mala psa s pp tak to funguje inak a nie písať na modrýkoník. Ja si namám prečo zametať pred vlastným prahom, pracujem v útulku ako dobrovoľník a mám neskutočné nervy, keď vídím, čo sa robí. A to čo je za blbosť, že či má papiere ALEBO je čistokrvný ? Očividne sa tomu nerozumiete. Pes je čistokrvný len vtedy , keď má preukaz pôvodu, inak to je kríženec. Ak by pani, ktorá sa tu pýta, alebo Vaša kolegyňa mala psa s PP preukazom pôvodu a riadne uchovneného tak to určite nepíšete na modrý koník.

zuzanap9
5. okt 2021

Ubezpečujem vás, že jej pes čistokrvný je 😊

alexas56
5. okt 2021

@zuzanap9 áno , tak teda má PP a je uchovnený ?

alexas56
5. okt 2021

@zuzanap9 ak je čistokrvný, tak určite nemusíte kolegyni ,,dohadzovať''fenku z modrého koníka🙂

ivanka12311
5. okt 2021

@zuzanap9 to už čo je 😄 to je na nej či si ponúkne psa na krytie ja by som teda svojho ku cudzím nedala a tiež mám kokrika...mne keby toto kolegina povedala ponúkla tak ju pošlem do Piešťan a prepáčením

zuzanap9
5. okt 2021

Pozrite sa. Za dobrotu na žobrotu. Ona tiež nechce len tak dať niekomu psa na krytie. So žiadnou inou rasou🙂

zuzanap9
5. okt 2021

Aj tak si každý urobí po svojom... prečo radšej neriešite ľudí, ktorí na bazoši ponúkajú alebo hľadajú psíkov na krytie? Viete koľko takých je?? Opakujem, kolegyňa psíka nedá a ani Nechce dať na krytie s inou rasou. Iba taktiež s čistokrvným ako má ona. Viac sa nevyjadrujem.
Majte pekný deň.

6mia6
16. okt 2021

@zuzanap9 čistokrvný znamená s preukazom pôvodu (s papiermi)
Akože čistokrvný bez PP je kríženec

zuzanap9
16. okt 2021

@6mia6 veľmi dobre viem čo znamená čistokrvný pes.

6mia6
17. okt 2021

Silne o tom pochybujem.

zuzanap9
17. okt 2021

@6mia6 ani sa Vás nikto na váš názor nepýtal 🙂

simonko8520
14. mar 2022

@kamoska22 mám koker Španiela je záujem ?

veja2208
11. mar 2024

@alexas56 pani so psom predsa nepise na konika, ale je to kamaratka co odporuca...ako sa ludia spravaju ku psom je hnus...ale ako sa ludia spravaju k ludom....hmmmm