Ahojte nemá niekto skúsenosti s touto súkromnou ambulanciou ?
Áno, aj ja tam chodím 😊
@kajcasey ja som spokojná, všetko čo sa pýtaš odpovie, ale teda musíš sa ty pýtať inak sa asi nedozvies 😅
Platí sa 15€- objednanie (teda platí sa asi vsade)
Plus navyse € za nejaké úkony, ale to myslím má i na stránke gynmedu.
V poslednej dobe má dlhšiu čakaciu dobu na akú som bola zvyknutá. Objednana som bola na 10.00 a zobral má až okolo 11.00 ( odôvodnil, to tým, že robi i monitoring, ktorý teraz nemocnica nerobí, takze to berie čas)
Ale inak dá sa to prežiť....😊
Tiez tam mam kartu..plati sa za kazdu navstevu, 15 eur, ak sa medzi casom nezmenilo..minuly rok som tam prestupila kedze sme sa stahovali a nikoho som tu v ZA nepoznala a bola som tehotna..zo zaciatku sa mi pan doktor zdal tak trochu "arogantny" a odmerany, mala som pocit, ze caka asi na nejaku tu obalocku, co som sa neskor aj v tom utvrdila, kedze vraj v CA je tym tak trochu znamy...ale ku koncu tehotenstva sa nas "vztah" zlepsil😂 asi si zvykol, ze odo mna nic navyse nedostane🤣🤣 aj tak platit 15 eur za kazdu poradnu, bolo dost 9 mesiacov, a to su prakticky peniaze do vacku, kedze myslim ze s poistovnami zmluvy maju, teda aj vykony preplatene..ale to je fuk..kazdopadne, co sa tyka odbornosti, je vraj fakt dobry, v tomto smere s nim chvalabohu nemam ziadnu zlu skusenost..tehotenstvo prebehlo v poriadku, komplikacie neboli ziadne, ultrazvuky a vysetrenia robil ako mal..jedine co ma este trochu stvalo, ze som viac krat musela cakat, aj hodinu, predpokladala som, ze ked uz si platim a som objednana na konkretny cas tak to tak aj bude, no vela krat akoby zobral skor tych "svojich"..no cakaren je klimatizovana, je tam telka, tak sa to dalo
@kajcasey navštevujem ju..