Amatérske fotografie

linelaa
10. feb 2022

Ahojte 😁 som začínajúci amatér v oblasti fotografovania a nakoľko by som bola rada za nové skúsenosti, chcela by som sa spýtať, či by nemal niekto záujem o takéto fotenie zadarmo v okolí Žiliny. Som otvorená hocijakým návrhom fotenia, v podstate čím viac šialené tým väčšia výzva pre mňa a zároveň ak nebudete s výsledkom spokojní nič sa nedeje 😄 obľubujem momentky, fotky s rôznymi zvieratami alebo deťmi, fotky párov, fotky v prírode, portréty ..v prípade záujmu viem najprv poslať štýl a kvalitu fotiek pre predstavu 😁

mariaveronikag
10. feb 2022

ďaleko si 🙂 ale veľa šťastia prajem...zatiaľ skús fotiť prírodu aspoň

petrastrbanikova
10. feb 2022

@linelaa kľudne pošli fotky 🙂 ak ti tým pomozem tak sa môžme nejako dohodnúť 😉

aliziana
10. feb 2022

na FB su rozne TFP skupiny, skus aj tam

greywolf
11. feb 2022

@linelaa Takze amaterske fotky 😀 no ak Mas odvahu 😃😛

nadazdi
11. feb 2022

Ja sa s rodinou pravidelne dávam fotiť 😁 každý fotograf ma úplne iný štýl fotenia 🙂 v Žiline ich je síce dosť, ale nie každý mi vyhovoval, tak držím palce, kľudne mi pošli fotky

maj_mik
12. feb 2022

@linelaa ja práve pokukujem po niekom, kto by bol ochotný nás nafotiť ako rodinku v našom dome 🙂 ak tak pošli fotky, máme 9 mesačné dieťa

monee
16. feb 2022

@linelaa ahooj, ja sa tiež venujem foteniu, je to moje hobby 🙂 a keďže viem ako je ťažké zohnať niekoho, na kom môže človek trénovať, môžeme sa niekedy dohodnúť, mám skúsenosti s pozovanim a trošku aj fotím, ak chceš, napiš.. ja rada spoznávam ľudí so spoločným hobby 🙂