Alergológia v Žiline - MUDr. Daniel Lúčaník, MUDr. Katarína Hrbáňová

10. jan 2023

Ahojte, dieta ma ekzem na licach a pediatricka nas poslala na alergologiu. Viete mi z vlastnej skusenosti napisat, ktory doktor sa naozaj zaujima o pricinu vzniku alebo len predpisuje maste. Dakujem.

ali184
11. jan 2023

Na ekzém treba kožnú, my so synom chodíme ku MUDr. Honsch. Neviem na koľko môže alergolog predpisovať maste. Alergo odporúčam MUDr. Lucanika, podľa mňa je super, chodím s 2 deťmi ku nemu. (Keby som ho ja mala ako malá som úplne inde 😊) MUDr. Hrbanovu nepoznám.

pullmann90
4. aug 2023

Mudr. Hrbáňovú poznáme, máme dobrú skúsenosť s ňou. Problém je sa ku nej dostať ako pacient - veľmi dlho čakáte než prídete na rad. Ale pomohla, robotu berie zodpovedne a snaží sa.

mamusa123456789
4. aug 2023

Ak má lucanik ešte stále tu sestričku co pred cca 4 rokmi, tak ho obchádzaj minimálne 10 km... Ja som ako dieťa chodila k hrbanovej a ako doktorka super, len jej sestrička bola riadna krava, tak keď sme potrebovali s dcérou na elergologiu, tak samozrejme sme išli k lucanikovi a keď som v dverách zbadala tu sestričku, skoro ma vykotilo, ale aj on ako doktor sa mi zdá v pohode, tiež sme boli uňho koli ekzému a potom aj koli imunite, od kedy sme uňho riešili dcerinu imunitu, tak mi prestala vracať pri každej nádche, nemá 40° horúčky a nebýva chorá 3 krát do mesiaca, ale 3-4 krát do roka... Inak na ekzém sme skúšali kadejaké maste a najviac nám pomohlo bambucke maslo(kupujem v dm a stoji do 10e) a je aj protizápalové a výborne pri mojej nádche, keďže mne vždy vyviera soplovy prameň z nosa, tak mam do pol dna nos vydraty do krvy, namastim si ho bambuckym maslom a je ako novy 😁

pullmann90
4. aug 2023

Neviem ktorá bola sestrička pred 4 rokmi, my tam chodíme tak 2,5 roka. Sestrička zatiaľ OK. Chodíme so sennou alergiou - výrazné zlepšenie po nasadení liekov aj odporúčanej liečbe pre deti.

ali184
4. aug 2023

@pullmann90 my chodíme 3 roky ku nemu, teraz má novú sestričku od júna+-