Ahojte, dieta ma ekzem na licach a pediatricka nas poslala na alergologiu. Viete mi z vlastnej skusenosti napisat, ktory doktor sa naozaj zaujima o pricinu vzniku alebo len predpisuje maste. Dakujem.
Mudr. Hrbáňovú poznáme, máme dobrú skúsenosť s ňou. Problém je sa ku nej dostať ako pacient - veľmi dlho čakáte než prídete na rad. Ale pomohla, robotu berie zodpovedne a snaží sa.
Ak má lucanik ešte stále tu sestričku co pred cca 4 rokmi, tak ho obchádzaj minimálne 10 km... Ja som ako dieťa chodila k hrbanovej a ako doktorka super, len jej sestrička bola riadna krava, tak keď sme potrebovali s dcérou na elergologiu, tak samozrejme sme išli k lucanikovi a keď som v dverách zbadala tu sestričku, skoro ma vykotilo, ale aj on ako doktor sa mi zdá v pohode, tiež sme boli uňho koli ekzému a potom aj koli imunite, od kedy sme uňho riešili dcerinu imunitu, tak mi prestala vracať pri každej nádche, nemá 40° horúčky a nebýva chorá 3 krát do mesiaca, ale 3-4 krát do roka... Inak na ekzém sme skúšali kadejaké maste a najviac nám pomohlo bambucke maslo(kupujem v dm a stoji do 10e) a je aj protizápalové a výborne pri mojej nádche, keďže mne vždy vyviera soplovy prameň z nosa, tak mam do pol dna nos vydraty do krvy, namastim si ho bambuckym maslom a je ako novy 😁
Neviem ktorá bola sestrička pred 4 rokmi, my tam chodíme tak 2,5 roka. Sestrička zatiaľ OK. Chodíme so sennou alergiou - výrazné zlepšenie po nasadení liekov aj odporúčanej liečbe pre deti.
@pullmann90 my chodíme 3 roky ku nemu, teraz má novú sestričku od júna+-
Na ekzém treba kožnú, my so synom chodíme ku MUDr. Honsch. Neviem na koľko môže alergolog predpisovať maste. Alergo odporúčam MUDr. Lucanika, podľa mňa je super, chodím s 2 deťmi ku nemu. (Keby som ho ja mala ako malá som úplne inde 😊) MUDr. Hrbanovu nepoznám.