Aká práca je vhodná na doma?

kikulienka94
5. feb 2024

Ahojte, hľadám prácu na doma po večeroch - ak by sa dalo tak normálne na zmluvu? Nejakú administratívu a podobne? Som zo ZA, pracujem už na TPP v logistike

kosatka123
5. feb 2024

To by bodlo aj mne

melanta
5. feb 2024

Okrem AJ na úrovni minimálne B2 aký jazyk ovládaš? Bavíme sa minimálne o úrovni B2 a mimo nemčiny.

buberova
5. feb 2024

Myslím že niektoré firmy, ktoré majú sídlo v zámorí presne hľadajú ľudí na poobedné-nočné hodiny

andula1961
6. feb 2024

my hladame ludi do biznisu ,,ambicioznych cielavedomych komunikativnych,,,

kikulienka94
autor
8. feb 2024

@melanta mam iba Aj na urovni C1, mam Cambridge certifikát

kapurka270
8. feb 2024

@andula1961 ahoj môžeš mi napísať viac informácií.

lililukac
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
melanta
2. jún 2024

@lililukac čo predávaš? Prečo nenapíšeš rovno, len spamuješ diskusie, ale priamo nenapíšeš čo predávaš.

lililukac
5. jún 2024

@melanta pretože sa o tom nebavím s ľuďmi verejne. Našla som diskusie o tom, kde sa mamičky radia o práci a pár z nich rovnako ako ja napísali že sa o tej svojej práci radi podelia v správe, aké spamovanie ?

melanta
6. jún 2024

@lililukac spamovanie je, ak v jednom čase do viacerých skupín napíšeš, aby ti napísali správu, že máš pre ne super ponuku. Áno, aj iné ženy chcú písať ponuky iba do správy. A prečo? Ak sa nemáš za čo hanbiť, nie je dôvod napísať to tak, aby si to prečítali všetci. Ale dobre vieš, že ak by si napísala tu, dostala by si kopec komentárov, ktoré nechceš čítať. Preto sa všetky skrývate za správy. Ak niekto ponúka niečo seriózne, nemá dôvod nenapísať to verejne. Diskusie o práci sú prirodzené, nie je dôvod nepísať o nich verejne.