Aojte mate niekto zaujem o maciatka maju 5 tyzdnov papaju same su naucene na wc . Pripade blizkeho okolia viem doviest .
@abbey1 ono je to dost tazkw macka nam tu navrhla mlade a nehala tak ja sama mam macku moju ktora ma dalsie macata a nemozem si dovolit pri detoch mat doma vsetky a este k tomu som tehotna ja by som najracsej si ich nehala aj vsetky ale nieje to v mojich moznostiach momentalne
@petus998 hlavne daj svoju macku hneď vykastrovat, na svete je dosť nešťastných mačiatok. A 5 týždňov je naozaj veľmi malo na to, oddeliť ich od matky
@lucia147852 ja svoju macku dat idem . A to ze sa na ne nejaka cudzia macka vykaslala na nasom dvore ja za to nemozem
su rozkosne, ale ako pisu baby, ak sa da, vyckaj este par tyzdnov, kazdy dalsi pri mame (aj nahradnej) sa pocita
@taskataska moja micka ich nechce prikrmovat skusali sme vseliake moznoati uz som ich ja prijrmovala kazde 3 hodiny macacim mlieckom len ábbdozili aspon a zacali same papat
Moj muz by ich hned vzal len uz sme macicku mali a v noci mnaukala co sa hrat chcela s nami tak sme nic nespali :( inak by sme si vzali aj viac maciciek
Prosím ťa, ak to nie sú siroty, nechaj ich pri mame. Toto je veľmi nešťastný vek pre mačiatka. Do 12.tyzdna potrebujú byť pri matke kvôli imunite, vývoju. Plus imtreba základné očkovania, kým pôjdu preč. A mamu potom rýchlo sterilizovať.
Ak sú siroty a ujali ste si ich, všetka česť a vďaka, ale i tak ich ešte treba nechať spolu, zaočkovať a potom nový domov.