Prooosim o čerstvé recenzie z pôrodnice Žiar nad Hronom.
Bonding, partner na vzdycharni v čase koronakrizy, personál, epidural, bonding akákoľvek skúsenosť prosím.
@julka29 ja zase som ležala v ZV a nikdy viac😳 hygiena čistá katastrofa 🤢🤢🤢
@adka_pajerska ale v pôrodnici? A to aktuálne ci kedysi. ?
@janelia áno v pôrodnici.Na oddelenie má sestričky prišli pozrieť raz za uhorský rok a podlahy na izbe zmyvali až 1x krát ako som tam ležala celý týždeň+plus wc a sprchy úplná katastrofa.Ked som sa išla sprchovať na zemi bola krv tá krv tam bola ešte ďalšie 2dni kým to niekto upratal.A o toaletách ani nehovorím,koše tam absolútne nevysypali takže zapach z vložiek no hrôza.Lezala som tam počas môjho tehu malička ma 8mes.Navyse 2 príbuzné si z tadiaľ bohužiaľ doniesli zlatého stafylokoka v ranach.Za mňa sa to zo ZH pôrodnicou nedá ani porovnať,rodila som tu 3x a či starostlivosť a čistota je tu na správnom mieste.Jedine novorodenecke je trošku inakšie ale zase je na úrovni,inakšie tým myslím správanie.Ja na ZH nedám dopustiť,maximálna spokojnosť,sestričky strašne zlaté,maličkú mi dali hneď po pôrode na boding,škoda že manžel nebol pri mne ale tak chápem covid je všade,epidural som mala možnosť ale nestihli sme.
@adka_pajerska manžela nepustili ?
@janelia manžela pustili ale nestihol prísť 🙂 nakoľko som porodila za 10minut od prepichnuti vody
@janelia ahoj. Som 2 týždne po pôrode v Zh nemocnici. Momentálne je to tak ze partnera zavolajú na sálu na 2 dobu pôrodnú. Pokiaľ niesu komplikácie. Aj môže ostať s tebou a miminkom na bonding cca hodinu pokiaľ nieje ďalší pôrod. Behajú vás tam samých. Potom pošlú domov a teba na oddelenie. Ja som mala komplikácie takže partnera nepustili a miminko mi na 5 minút dali do rúk a potom si ho zobrali doktorky z novorodeneckeho lebo bol uboleny a mňa čakalo viac ako hodinové zasivanie. Malého mi doniesli potom na oddelenie aby sa skúsil prísať.
Prosím vás ako je to s oblečením pre bábätko ? Nosili ste si svoje ? Ďakujem
@spetka358 oblečenie pre bábätko vám dajú. Ale môžte aj svoje. Mne doniesol muž až na cestu domov.
Čo viem ja personálne je to momentálne zle....majú aj iba zastupujúceho primára a stále hľadajú sestričky. Kamarátka tam ležala pár mesiacov dozadu so zápalom mechúra a dostala tam nejakú infekciu, že musela do konca brať antibiotiká a vraj o nej vedia. Ja sa ZH vo veľkom vyhýbam aj keď bývam fakt kúsok od ZH a rodiť určite idem do ZV 🙂