Ako sa dostanem z Kremnice do Králikov?

sandra49
24. aug 2023

Ahojte baby, prosím vás ako sa dostanem z Kremnice do Králikov? Pozerala som mapu ale to je skoro hodina cesty po diaľnici okolo banskej Bystrice. Hľadali sme ubytko v okolí Kremnice a booking nám toto hodil ze to je nejakých 10 km tak sme to zarezervovali, ale teraz pozerám na mape a tam nieje žiadna cesta. Co to ten booking hadze vzdusnou ciarou? 🙈😬 Poraďte mi prosím vás kto tam bývate. Ďakujem 🙏

zooeynka
24. aug 2023

@sandra49 sa povozite. Hodinka a daco, ved to je v pohode. Vzdusne ciary by som zakazala pouzivat

tealc
24. aug 2023

@sandra49 áno on to asi udal vzdušnou čiarou. Ale myslím, ze to tam aj píše. Ale jasne ten kto nepozná okolie tak sa môže popliest

tanyan
24. aug 2023

Skús či sa Vám nedá to ubytko zrušiť...
Keď si spočítaš čas a benzín, tak ťa aj storno poplatok vyjde lacnejšie...

sandra49
autor
24. aug 2023

@zooeynka
@tealc
@tanyan ďakujem baby, uz som to nasla na stránke ze to je vzdušná čiara 🙈 ono nasla som aj cesticku cez partizansku dolinu a skalku ale to je tak ci tak skoro hodina a asi cesta nieje bohvie co. On tam totiž hra v noci, na kremnickych gagoch. Teraz rozmýšľam ci by nebolo lepšie v Turčianskych Tepliciach zajednat. Lebo v Kremnici je všetko obsadene na ten jeden deň aj v blízkom okolí, to bolo už pred 2 mesiacmi keď sme zajednavali ubytko. Ah neviem co mam robiť 🙈

tanyan
24. aug 2023

@sandra49 To už môžete ísť rovno domov, keď porovnáš z Kremnice hodinu na Králiky a dve hodiny do BA...

sandra49
autor
24. aug 2023

@tanyan teoreticky hej ale nemal by to kto odsoferovat😅 a v sobotu sa presúvame do heľpy na ďalší festival ale tam mame ubytko už na dva dni. Pozerala som tie turcianske Teplice. Je to pol hodina ale cesta je okej, čiže aj v noci by to malo byt v poriadku. Uvidíme. Muž dôjde až večer takže teraz nič sama nevyriesim, ale aspoň som obvolala nejaké ubytka a teda je tu pár možnosti.

tanyan
24. aug 2023

@sandra49 A tú hodinu na Králiky odšoféruje kto?
Veď to je aj po diaľnici cez ZV a BB, tam treba tiež plnohodnotného vodiča.
Kremnica - Heľpa je jeden a pol hodiny...

sandra49
autor
24. aug 2023

@tanyan no uz sa muz ozval. 70€ je storno poplatok, to je celkom dosť. Takže asi nič. Bude si to musieť v noci odsoferovat. 😬
Hej hej to viem ze je 1,5 hodiny. To je okej. 🙂