Ahojte, už rok sa snažím otehotnieť. Bola som na hormonálnom profile a zistili mi zvýšený mužský hormón. Má niektorá skúsenosti s týmto? Ako ste sa liečili a ako dlho to trvalo pokiaľ ste otehotneli?
Ja chodím do lubochne koli štítnej a ten profil mi robil môj gynekológ. A vám ho kto robil
no tak zavisi aj od toho, o kolko to mas zvysene, mierne zvysenie nema vplyv na otehotnenie a nijak sa nelieci
@mamcucha Robila mi ho moja gynekologička. A povedala mi že o dva mesiace mam prísť a keď neotehotniem dovtedy tak manžela pošlú na spermogram a keď bude on Ok tak mne dá lieky na vyvolanie ovulácie. A Keď ani potom neotehotniem tak budem musieť ísť na asistovanú reprodukciu.
Ja mám tiež zvýšený a dosť mi padajú vlasy a pod.,ale na otehotnenie to nemalo vplyv.
@andrejka2424 my sa už rok pokúšame o bábo prirodzene a nič. Tak hádam mi pomôžu tie lieky na vyvolanie ovulácie.
Brala som clostylbegit a aj tie injekcie. Tie injekcie by mali byť tri ale ja som vybrala dve a v pohode stačili. Normálne som chodila do práce ale musím povedať že taká PN by sa hodila pri tých injekciach lebo dosť boli zadok s nich
a lekar ti nic nepovedal k tomu? nemas polycysticke vajecniky?
a riesenie podla gynekologicky? Ja by som na Tvojom mieste isla na endokrinologiu s touto informaciou a poprosila gynekologicku, aby mi skontrolovala vajecniky. Aku liecbu vlastne navrhla?
aha, uz citam, nuz, caka Ta par mesiacov patrania po pricine, ci za tym nie je viac. Spermiogram je nevyhnutny, samozrejme, tiez.
Toto bol aj moj problem ale zacala som na doporucenie uzivat bunkovú výzivu, telo sa mi vycistilo, vovyzivila som bunky v tele, uzivala prirodne hormony na podporu a malý zázrak je na svete a zevraj mi nebolo pomoci. Rada vysvetlim aj poradim kto ma záujem.
@laskamoja123 ahoj, môžeš mi prosím ťa poradiť aku bunkovú výživu si užívala a aké prírodné hormóny si brala? Môžeš mi napísať aj internú poštu, ak nechceš tuto. Ďakujem
@liluska7 ja ho tiež mám zvýšený. Normálne som neotehotnela, musela som podstúpiť indukciu ovulácie