Ahojte žienky, chcela by som sa spýtať, či po zistení, že mate zvyšeny mužsky hormon, ste mali problem s otehotnením? a ako ste to riešili? Mne dr.prepisala HAK, ktora ma na 3 mesiace odstaví ☹ ale, ak to pomôže..... A pomôže???
Mala som aj ja, ale davnejšie, brala som Roacutanne - mne sa v dôsleku zvýsených m.hormónov neustále tvorilo akné dávno po puberte....pôvodný pán bola HAK Regulon, ale to sme vylúčili....po Roacutane sa mi to upravilo....ale to bolo cca pred 8mymi rokmi...potom som mala výsledky vsetky ukážkové, aj potom pred, počas a po tehu - teraz už ale beriem HAK,ale z iných dôvodov 🙂
a ako si na tom teraz? čo ti pomohlo?da sa to dať úplne do normalu, bez toho, aby sa to vrátilo?
No neviem ci ta potesim, ale pred tromi rokmi som ho mala zvyseny aj ja,....neviem ci tym ze osm vtedy viac cvicila alebo co....lekar mi predpisal HAK, kym som ju brala ok, po vysadeni som po troch mesiacoch bola zasa tam kde predtym,,,,,takze moja skusenost je taka, ze mi HAK k tomu nepomohla, skor by som sa teraz dala n ainu liecbu.....skus pit nejake bylinky na upravenie hormonov, alchemilku alebo neviem,lebo tie hormony tlacit do seba podla mna nepomoze...🙂