Ahojte...chcela by som sa poradiť mám nepravidelný cyklus už 4 roky od kedy som vysadila antiku kôli problémom a cele 4 roky beham len ku gynde..posledne 3 mesiace som mala celkom fajn cyklus oproti minulým 40dc. v Piatok som k nej prišla že mi ms meška 2 tyždne skoro tak nech ma pozrie a všetko bolo okey žiadne cysty ani nič a urobila mi zase horm. profil ktorý vyšiel tak že mam zvyšene hodnoty na štítnu žlazu..a keď som si čítala baby čo majú štítnu ž. že takšie otehotneli..myslite že sa mám pripravovať na takšie časy keď sa budem chystať mať bábo alebo nemám až tak stresovať? Pretože s priatelom sa až tak nebránime mať bábo a som z toho celá taka dáka podráždená...🫢😏
@katariiinkaa no áno zajtra sa idem objednať čo najrýchlejšie akože čo som kukala tak normalna hodn. Je od 3-4,1mU/l a ja mam podľa výsledkov 5,55mU/l čo ani neviem či je dosť alebo fajn že rychlo podchytené..ale tak pichla mi vyvolavačku uvidime či pride ms alebo čo lebo ja som už dufala že možno sa poštastilo a nakoniec sklamanie lebo na miesto dobrej spravy bola nepríjemná
@janewithane jooj ďakujem no uvidime teda...len prve čo ma napadlo keď mi to povedala že budem mať väčšiu šancu na neplodnost🙄😏tak reku aspoň tu najdem utechu...
TSH som mala vyše 20, keď som otehotnela. Takže všetko je možné.. ale určite je lepšie mať to v norme
Mne zistili problem so stitnou zlazou po prvom tehotenstve, nasadili liecbu, lieky som brala asi 1 a pol roka, a nemala som problem otehotniet, mame doma uz pol roka dalsie babatko. 😊
@mmichaela28 ďakujem pekne😊 hádam to teda nebude taky problém
@luli552 najjednoduchšie a zároveň najrozumnejšie bude určite nechať si vyšetriť štítnu žľazu a nastaviť správnu liečbu 🙂 lieky na šž zaberajú pomerne rýchlo a vedia hodnoty pekne napraviť.