Ahojte, chcem sa spýtat či ste niektorá mali problém so zvýšeným ASLO v krvných výsledkoch..Aké problémy vám to spôsobovalo? a nebol problém pri otehotnení, alebo tehotenstve? vďaka za každú odpoved
ahoj ja mam cely zivot aslo vysoke, mandle vybrate, teraz mam myslim okolo 400 na nic ine sa neprislo tak si s nim pekne zijem, aslo mi pocas tehotenstva ani nemerali, otehotnela som v poho a aj tehu som mala v poho 🙂
Ja som mala dosť dlho zvýšené Aslo bola som často chorá a na antibiotikách... davala doktorka mi tabletky na imunitu atď.. ale nepomahalo tak som išla vybrať mandľe krčné aj nosné potom sa to upravilo 🙂
Ako kočky píšu, ja ako dieťa som mala časté angíny, až 11 rokov dozadu som mala vysoké Aslo, až 2000, a norma je 200. Vybrali mandle, do toho mi zistili vrodenú reumu. Aslo teraz mávam okolo 340, reumatolog mi hovorí, že je to akoby chronické, že to dole už nepojde. Neviem. Tehotenstvo bolo ok, ale ak máš ten zápal, najskor si to vyrieš a potom babatko. Držím palce.
Ja mam tiez vysoke aslo raz900 potom 1200 a brala som dlhsie penclen kleslo na 600 nemam ani casto anginu ani zapal hrdla.moze to byt od zubov vraj aj.otehotnela som v pohode aj pocas tehu bolo vsetko ok len som prestala brat ten penclen.
@karabashka, ahoj nedávno som riešila tiež zvýšené Aslo, nie nejako horibilne, ale bolo zvýšené. znamená to, že máš v tele zápal spôsobený streptokokom. najlepšie obehať lekárov a zistiť, či ešte zápal v tele je, alebo sa jedná už len o zbytokové aslo. streptokok sa môže usadiť v zuboch, na mandliach, v kĺboch, na srdci a obličkách. ja som ho nakoniec mala pod zubom a tým, že mi odtiaľ neustále išli toxíny, tak som mala v dosť hroznom stave mandle. po vytiahnutí zubu, preliečení sa aj mandle začali regenerovať.
čo sa týka otehotnenia, tam by problém nemal byť, ale fakt radím si najprv toto vyrieš.
@marcovka1
@zzuzzik
@lucia243
@ivetka5
@kvietocka33
@angua27 No ja som problémy nemala žiadne, zistili mi to este pred 7 rokmi,..bola som už 2 krát u všetkých lekárov na zistení zápalov, či zubár, gynek., a podobne...4 mesiace som užívala penclen - antibiotika 3 krát denne...bolo to hrozné lebo mi z toho bolo zle..a vôbec nezistili nikde žiadny zápal...dali mi vybrat krčné mandle, i ked som mala angínu tak 1 za 2 roky, potom som chodila 10 mesiacov na injekcie pendepon, a stále sa neznížilo a ani žiadny zápal nezistili, ...necítim sa zle, som ok, aslo sa pohybuje od 400 do 600. Ale po 4 rokoch vysetrení som sa to vykaslala..Len teraz chceme babätko, tak preto zistujem skúsenosti druhých...Vďaka za príspevky
@karabashka, podľa toho čo si napísala to vyzerá, že patríš k tomu malému percentu ľudí, ktorý majú zvýšené aslo ako normálny stav. myslím, že problém s otehotnením a tehotenstvom by nemal byť. držím palce. 😉
@angua27 asi to tak bude...som vravela že ja mam len také veci, čo skoro nikto iný nemá a že raz po mne aj čosi pomenujú 🙂 🙂 🙂 ja si to tiež myslim ze by to malo byt ok, ked sa citim fajn..len som bola zvedavá na skúsenosti iných
mas casto anginu,alebo bolesti hrdla?? lebo ked je zvysene aslo tak mandle su chore.. 😒