Ahojte,o bábo sa snažíme 4 roky,obaja za tú dobu sme boli v poriadku,manžel naďalej je,ja som po operácii myómov a zrastov,tak sme čakali a čakali a ono stále nič,tak som sa rozhodla zájsť k dr.nech mi spraví komplet hormonálny profil a ten ukázal,že mám zvýšené androgény,hrajú nejakú rolu v počatí? tento mesiac ma čaká aj prefuk 😉
ahoj predpísala mi prednizon jednu ráno ja som bola v piatok v centre na operačnom zákroku vyberali mi mala som polyp
no to ešte neviem či pomohol ešte som na kontrole nebola
aha
@kukucka78 ahoj chcela by som sa ta spytat ci ti pomohol prednison pri liecbe androgenov, teda zvyseneho muzskeho hormonu... mne ho predpisala dr a tak zistujem co sa da....vobec na sebe nevidim ze by som mala viac muzskych hormonov (ochlpenie normalne) ale podla vysledkov krvi mam 😒, dakujem za odpoved a drzim palce pri snazilkovani 🙂
@kaaaty ahojček ani ja na sebe nič nepozorujem a ani mi dok nepovedala či mi pomohli lieky len tiež mi to zistila podla krvy....no ak ak to náhodou ešte mám tiež by ma zaujímalo či náhodou sa nemohlo kvôli tomu stať že sa embrijko neuchytilo....ale to už len hladám dvôvod asi mi už s toho šibe
ahojte babenky, zablúdila som medzi vás ani neviem ako, ale nieje to asi náhoda chcem vám len toľko povedať že tiež som mala tých muž.horm.viac a od vtedy som porodila 2 dcérky.Myslím že to nebude až taký veľký problém.držím vám všetkým prsty a budem prosiť nášho anjelika aby poslala zhora to počom túžite.Ja mám veľkú túžbu otehotnieť ale sa bojíme ...manžel je starší o 11 rokov a ....skrátka bojí sa omňa
@linka pozeram, ze diskusia je o nieco starsia, ale ako sa ti dari?? Posunula si sa v liecbe dalej? Ja ma zvysene androgeny ako nasledok polycystickych vajecnikov... HAK zabera len tak, ze tlmi, ale nelieci. Ale k babenku ti dr vie vypomoct spravnou davkou hormonov🙂
@miss_stanya ahoj,hormony sa mi nejak sami upravili,momentalne beriem duphaston,tak dufam,ze zaberie 😉 a ty nieco na tie androgeny beries?
@linka tak vyborne🙂 Ale duphaston zabranuje ovulke, nie? A to je pri snazeni sa o mimi kontraproduktivne. Ja som mala Duphaston v tehu prve 4 mesiace... No a na tie androgeny praveze nic:((( Hladam hladam vsade mozne, ale este asi nikto take nevymyslel, aby to neuskodilo pripadnemu tehotenstvu.... Aj sa ti ta hormonalna nerovnovaha nejako prejavuje? U mna hej, nepravidelna MS, mastna plet a vypadavanie vlasov. A jedine co na to pomaha je HAK. Ale to teraz nechcem...
@miss_stanya duphaston brani ovulke iba vtedy,ak sa berie v prvej polovici cyklu,my co ho potrebujeme na pripadne udrzanie plodu,tak berieme az v druhej polovici cyklu 😉 ale ma aj ine plusy 🙂 neviem ci sa nejak prejavovala,ale ms mam pravidelnu,mastnu plet odjakziva a sem tam aj akne...pozrela som si tvoj fotoblog,je mi to luto 😔
@linka :( Tak pokial mas pravidelnu MS, lahko sa urcuje 2. pol cyklu... Dufam, ze nam uz skoro prinesies pozitivnu spravu o tom, ze to zaucinkovalo 🙂
@miss_stanya dufam,ze vsetky snazilky to uz tento rok prelomime 😉 ci kratkodobe alebo dlhodobe 🙂
ahojte, mne lekarka povedala ze mam zvyseny testosteron a pre nieco mi prestala ovulacia. bereim uz stvrty mesiac duphaston. nepovedala mi lekarka nic viac. niektore baby tu pisu ze mam absolvovat aj ine vystrenia ale moja lekarka sa tvari ze je vsektko ok len akurat teraz to nefunguje.
ahojte, ja mam tiez mierne zvyseny testosteron a endokrinologicka mi do lekarskej spravy napisala, ze lahky hyperandrogenizmus. moze to mat suvis s ochorenim stitnej zlazy? 😕
@linka ahoj ja som bola na krvy a tiež mi zistili tie androgény či čo to je ...síce mi to nikto nevisvetlil len sa ma dok.pýtala či nemam problémy zo zvýšeným ochlpením a predpísala mi lieky to bolo všetko ale nič som sa nedozvedela len to čo som si naštudovala sama že su to mužské hormony