Zvýšená teplota pred menštruáciou

kajka4949
27. apr 2022

Ahojte chcem sa spýtať či má niekto niečo podobné. Som rok po pôrode menštruácia sa mi vrátila asi pred 6 mesiacmi ale od kedy ju mám znova tak mám cca týždeň pred ňou zvýšenú teplotu do 37,4 nikdy predtým som to tak nemala teraz je to pravidelne každý mesiac. Niekedy je teplota sprevadzana bolesťami kĺbov a niekedy navalmi tepla a potením. Je toto normálne ? Stretla ste sa už niektorá s týmto ?

chrobacik41
27. apr 2022

@kajka4949 presný s týmto bojujem ja, mala som problém v januári aj vo februári, v marci nie a teraz znovu, lenže s tým rozdielom že mne vyskočí teplota na 38-39 vo februári som mala 40,5 , bolesti hlavu a nôh ze som nevládala vstať z postele to prežívam práve od včera ( 7.5 mi ma prísť menzes ) a teraz sa mi k tomu pridala aj bolesť v krížoch. A ešte mávam zimnicu a stále sa mi to opakuje už asi rok. Horúčku mam 2-3 dní aj tie bolesti a potom akoby utalo mi nič nie je a potom dostanem menzes. Neviem či to niektorá ma tiež takto ako ja. 😶

kajka4949
autor
27. apr 2022

@chrobacik41 a neriešili ste to u lekára ?

chrobacik41
27. apr 2022

@kajka4949 ešte zatiaľ nie, chystám sa na preventívku tak to lekárke poviem, mala som iné väčšie problemy s menzesom takže uvidím čo mi povie ale myslím si ze to súvisí s autoimunitnym ochorením ktoré ešte nemám potvrdene

dorinecka45
3. okt 2023

@chrobacik41 ahoj, nasla som tuto temu pretoze mam podobne problemi.chcela som sa ta opytat ci ti nieco lekari zistili, alebo ci to same vymizlo? Ja to mam poslednych par rokov, vzdy zimnica,bolesti klbov,pocit akoby na chripku,teplota len taka ako vnutorna horucka...neviem si to vysvetlit.niekedy to vymizne prvym dnom.menstruacie,niekedy okolo tretieho dna.nepoznam nikoho s takymto pms, tak som rada ze som nasla tuto diskusiu

dorinecka45
3. okt 2023

@kajka4949 prosim preslo ti to?alebo ti na nieco prisli? Mam to podibne a neviem ci to mam riesit s lekarmi alebo nie.dakujem