Zvýšená hladina istého parametra, ktorá bola zistená z krvi

dajana40
6. apr 2017

AhOjte bola som u gynekologa na krv a sestricka mi po tel povedala, ze mam nieco zvysene. Ale nepovedala mi co, len ze mam orist opakovat testy o 3 mesiace neviete coto moze byt?dakujem

toskanka
6. apr 2017

@dajana40 zavolat sestricke co mas presne zvysene a podla toho sa zariadit. Nemame tu vestecku gulu 🙂

bobulazelena
6. apr 2017

Umreeem a to mame ako vediet, co mas zvysene...hahaaa

vydrnik
6. apr 2017

A nenapadlo Ta sa opytat,tak tam znova zavokaj a budes vediet,tu niesu vestice aby to mali vediet

moni244
6. apr 2017

Tak ty si to dnes zaklincovala. Vyhravas hlavnu cenu vo svojej kategorii "vestenie" 😀

bobulazelena
6. apr 2017

Baby toto je normalne este lepsie ako tie temy, ze: ,,picha ma v uchu, som tehotna? ".
Myslim ze tato otazka to tromfla...

gita17
6. apr 2017

IQ to nebude...

catherinah
6. apr 2017

Inak toto milujem na doktoroch a sestrickach- nikdy nepovedia co. Ked sa spytam, tak si len nieco zamrmle, ale poriadne nevysvetli.😖

evittam
6. apr 2017

@catherinah Staci h.bu otvorit a opytat sa. Tu na MK ti to nikto nepovie. Stazovat sa to vie kazdy ale h.bu otvorit tam kde treba to uz nie.
@dajana40 Jasneee, vsetky tu vieme co mas zvysene.......

lulula12
6. apr 2017

Tak to ti mi tu veru nepovieme co by to mohlo byt. Len sa cudujem ze ti to neupresnila aj sestricka. Musis jej len zavolat a spytat sa. Asi ti neostava nic ineho. No ak sa to hned neriesilo tak si myslim ze to nebude nic vazneho tak si nerob velke starosti😉

kengurica
6. apr 2017

...no IQ to nebude....

mishicca
6. apr 2017

Podla mna ZELEZO... to sa vacsinou opakuju krvne testy po case... keby mas zapal tak ta volaju hned..

1988majka
6. apr 2017

Kedze to bolo u gynekologa napadne mi hned ako prve pecenove testy /ak beries HAK a to sa tak štandardne opakuje po 3 mes./ Tot len moja dedukcia 🙂 Ine odbery berie gynekológ len hormony a hcg a základne odbery v tehotenstve 🙂

jeannna
7. apr 2017

Inak osobne si myslim, ze to bola zvysena cytologia, vtedy sa opakuju testy po 3 mesiacoch.

zuzi0911
7. apr 2017

,,zavisi od toho preco si na odbere,bola,,,koli antike,,,tehu,,horm.profil,,,ci len kr.obraz,, ,zapaly,,takto tazko povedat preco je nieco zvysene,,,

dajana40
autor
19. apr 2017

Dik baby sestricka mi to nechcela povedat do tel akp ze nic vazne ale napriek tomu mi nepopwrdala

dajana40
autor
22. apr 2017

Koli obycajnej prehliadke

nastasyk
22. apr 2017

@dajana40 nemas nahodou dr. Mayerovu? to sa na nu podoba take maniere...

toskanka
22. apr 2017

@dajana40 A co ti brani v tom ist tam osobne, ak sa bojis a nespavas kvôli tomu, co ti moze byt? Stoji ti to za to???

dajana40
autor
23. apr 2017

Som v zahranivi

dajana40
autor
23. apr 2017

Zahranici

jeannna
23. apr 2017

@dajana40 Tak to sestricke takto po lopate vysvetli, ze si robis starosti a potrebujes to vediet, musi ti podat informaciu.