Ahojte. Dnes mi moja gyn. oznámila že mám hranične zvýšenú hladinu HPV vírusu. Nikdy doteraz som nemala žiadne problémy, výsledky som mala vždy dobré. Minulý rok v marci mi robila preventívne vyšetrenia,plus citologiu. Bola som tehotná. Všetky výsledky boli v poriadku. Teraz som 7 mesiacov po pôrode(stále kojím)a výsledky zlé.Nepovedala mi do mobilu ani o aký typ HPV ide. Som s toho neskutočne vystresovaná. Objednala ma až za dva týždne. Stretli ste sa už s niečím podobným? A aký bude ďalší postup vyšetrení? Nejaké lieky alebo vitamíny nasadí..? Ďakujem za odpoveďe.
@stellarstar No oznámila mi to presne takto 😔 Čo ma dosť vystresovalo. Čítala som ,že záleží aj od typu ale ten mi nepovedala s čoho som zaskočená...a nervózna. Bojím sa aby to nebolo niečo vážne.
@alzbetkaakajka pokiaľ nemáš zmeny na krčku maternice tak sa nemas cohp obabat
Treba urobiť zopakovať cytologiu
Nestresuj sa,ja som to mala tiež a imunitný systém sa s tým vysporiadal sám...o tom to častokrát celé je...naozaj si tým prejde pomaly už každá...
@alzbetkaakajka okrem tvojich vysetreni treba dat vysetrit aj manzela, tieto zalezitosti su vecou obidvoch sexualnych partnerov
@kristina210 Ďakujem za upokojenie 🙏🏻
@stellarstar Ďakujem za radu 🙏🏻
@alzbetkaakajka zvýšená hladina hpv vírusu neexistuje, bud ju máš negatívnu alebo pozitívnu. Ja žijem s hpv snáď už 20 r. Nestresuj ma to už skoro každá druhá tretia zena