Zvýšená hladina HPV vírusu

alzbetkaakajka
30. júl 2024

Ahojte. Dnes mi moja gyn. oznámila že mám hranične zvýšenú hladinu HPV vírusu. Nikdy doteraz som nemala žiadne problémy, výsledky som mala vždy dobré. Minulý rok v marci mi robila preventívne vyšetrenia,plus citologiu. Bola som tehotná. Všetky výsledky boli v poriadku. Teraz som 7 mesiacov po pôrode(stále kojím)a výsledky zlé.Nepovedala mi do mobilu ani o aký typ HPV ide. Som s toho neskutočne vystresovaná. Objednala ma až za dva týždne. Stretli ste sa už s niečím podobným? A aký bude ďalší postup vyšetrení? Nejaké lieky alebo vitamíny nasadí..? Ďakujem za odpoveďe.

stellarstar
30. júl 2024

@alzbetkaakajka zvýšená hladina hpv vírusu neexistuje, bud ju máš negatívnu alebo pozitívnu. Ja žijem s hpv snáď už 20 r. Nestresuj ma to už skoro každá druhá tretia zena

alzbetkaakajka
autor
30. júl 2024

@stellarstar No oznámila mi to presne takto 😔 Čo ma dosť vystresovalo. Čítala som ,že záleží aj od typu ale ten mi nepovedala s čoho som zaskočená...a nervózna. Bojím sa aby to nebolo niečo vážne.

stellarstar
30. júl 2024

@alzbetkaakajka pokiaľ nemáš zmeny na krčku maternice tak sa nemas cohp obabat
Treba urobiť zopakovať cytologiu

kristina210
30. júl 2024

Nestresuj sa,ja som to mala tiež a imunitný systém sa s tým vysporiadal sám...o tom to častokrát celé je...naozaj si tým prejde pomaly už každá...

tenerifka
31. júl 2024

@alzbetkaakajka okrem tvojich vysetreni treba dat vysetrit aj manzela, tieto zalezitosti su vecou obidvoch sexualnych partnerov

alzbetkaakajka
autor
31. júl 2024

@kristina210 Ďakujem za upokojenie 🙏🏻

alzbetkaakajka
autor
31. júl 2024

@stellarstar Ďakujem za radu 🙏🏻