Zvláštny zápach z pošvy

2. sep 2022

Ahojte, ja som už normálne zúfalá. Dúfam, že ste mala niektorá skúsenosť a budete mi vedieť pomôcť. Mne sa to už opakuje pol roka. V mojom cykle je všetko Okey, až na moment keď mi v druhej polovici MC začne strašne zapachať (asi výtok/sekret)..2 týždne po menštruácii a trvá to dobdobie dobrých 8dni .. Moja gynekologička mi robila stery aj vyšetrenia, vždy prišli výsledky, že je všetko v poriadku. Predpísala mi aj ATB, ktoré zabrali na jeden mesiac. A je to tu opäť. Brutálne ma to obmedzuje, kým mi nezačne najbližšia menštruácia sa hanbím chodiť medzi ľudí. Strašne to tak kyslo zapácha. Skúšala som celý rad od gynexidu, to tiež pomohlo, ale iba na jeden cyklus. Nikdy som sa s tým nestretla. Ďakujem 🙏, pred partnerom sa hanbím ako pes. Chcela by sme veľmi druhé dieťa ale ja sa tohto potrebujem najskôr zbaviť.

33rudolfko3
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simsalabim
2. sep 2022

@33rudolfko3 ak je vyter v poriadku, tak to kvasinkove a bakterialne infekcie nebudu 🤷‍♀️ Mozno to je proste hormonalne podmiene, kedze to vznika v urcitej faze cyklu. Mozno by pomohlo uzivanie vitagynu c alebo vaginalnych probiotik. Kto vie. Mozno sa skus poradit na Zdravotnici na MK, tusim janulka257 (?) je gynekologicka.

silvia23
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sjana7
2. sep 2022

Napíšte mi kludne sukromnu správu, pomozem

maryskas
2. sep 2022

Možno probiotika, ale vaginalne, prípadne lactofeel v tubách...aplikovať na noc, nech to čo najdlhšie pôsobí...alebo rosalgin

autor
2. sep 2022

@maryskas vyskúšam ďakujem. Ja dúfam, že je to niečo liečiteľné. Lebo neviem si predstaviť takto žiť celý život.

autor
2. sep 2022

@sjana7 písala som vám

autor
2. sep 2022

@silvia23 písala som vám

autor
2. sep 2022

@simsalabim
@simsalabim skúsim ďakujem

beckynka89
3. sep 2022

Robil sa aj ster z krčka na mykoplasmy a ureaplasmy?

autor
3. sep 2022

@beckynka89 presne si nepamätám názov, ale že dala urobiť aj podrobnejšie.

beckynka89
5. sep 2022

Ak brala ster aj z krčka, tak by to malo byť ok.