Ahojte. Potrebovala by som poradiť.
Nikdy sa mi nestalo, že by som mala výtok aký ho mám už 8.deň.
Je bieložltý,vodnatý,je ho dosť, taký ťahavý aj je bez zápachu, bez svrbenie, bez pálenia, alebo pocitu na močenie, len ho vidím na nohavičkách, alebo toaletnom.
Mykózu som už mala,toto je uplne iný výtok. Ku gynekologičke sa dá objednať až o 3 týždne, nakoľko má poradovník. Tak som sa chcela opýtať, či sa s tým už niektorá z vás nestretla.
Menštruáciu mam dostať o 3 dni, takže to nie je ani poovulačný výtok, ani predmenstruačný.
Na preventívnej prehliadke pred dvoma týždnami mi nezistili žiaden zapal,mala som pred ovuláciou,ani chorobu pohlavnú a mám toho istého partnera. Výtok začal koncom mesiaca a predtým som mala aj pohlavný styk viac krát,ale chránili sme sa. A test som si robila tiež, bol negatívny.Je to cca 15 dní od styku, ďalší bol 13 dní dozadu a to som mala vtedy aj plodné dní. Myslím, že kebyže som tehotná, už by to ukázal test, či? Ďakujem za rady
@petus998 Ďakujem za odpoveď,tiež si nad tým lámem hlavu.Naozaj prvý krát sa mi niečo takéto deje a hľadala som všade na internete. No čítala presne toto, že keď je žena tehotná, tak má takýto výtok,aj na zahraničných fórach. Ale tak my dieťa neplánujeme a dúfam, že to bude len nejaká hormonálna zmena.
@petus998 a prepáč, ale chcem sa ešte opýtať. Tebe kedy test ukázal, že si tehu?
@trixiepixie ja som mala posunutu ovu a ukazal mi 2 tyzdne po meskani menstruacie
@trixiepixie ja som si s ttmto lamala hlavu a mala som to ked som mala dostat ms a mam ho doteraz 25tt som momentalne drzim palce