Zvláštna reakcia po styku

29. nov 2021

Caute mamicky
Stretavam sa s 1 muzom (sme obaja rozvedeni) a je medzi nami (podla mna) velka vasen v posteli.
Pisem ze podla mna lebo ja som to este takto pekne nezazila - on sa snazi a tym ze si rozumieme aj emocne tak si to viem uzit. A pre mna dolezite, vzdy po sme sa mojkali. Tatiez sa ma velakrat pytal ze ci sa mi to pacilo a on sa vzdy vyjadril ze to bolo vyborne.
Posledne dni som ja riesila trosku v hlave nejake neistoty vzhladom k nemu a aj som to zacala komunikovat. Takze posledne strerko bolo take … nie odlahcene ako vzdy predtym.
Mam pocit, ze jemu “to” staci 1-2x tyzdenne, nikdy naprikld nechce dalsie kolo ale respektujem to. (Vacsinou to bolo opacne, ze chlapi chceli a mne sa nechcelo).
No a k veci - posledny krat to bolo pre mna asi najlepsie co som dokedy zazila a spytala som sa ho ze ci to bolo dobre. A on len odvrkol ze ehmm…a ja ze prosim? A on len odvrkol nieco v tom style ze ved pre chlapa je to vzdy dobre/rovnake…ze skor pre zeny to moze byt horise a lepsie
Prislo mi to velmi luto. Cakala som, ze ma pochvali ako to robieval predtym. Videla som ze nechce o tom komunikovat.
Cely den som potom este nad tym uvazovala a bolo mi luto ze ore mna to bolo nieco TOP a on sa tvaril urazene a odmerane (ako je pravda ze ten akt bol 99 percent o mne).

agacela
29. nov 2021

Čo vlastne riešiš? Že nereagoval podľa tvojho očakávania ? Mýlim sa ?

autor
29. nov 2021

@agacela mrzi ma, ze mi tak odvrkol. dovtedy sa vzdy zaujimal, ci sa to mne pacilo a on vzdy povedal, ze to bolo vyborne pripadne ma pochvalil. tentokrat to pre mna bolo nieco fakt uzasne, mala som ale pocit, ze aj pre neho a ked som sa ho spytala, cakala som, ze povie nieco mile a on len odvrkol. a ked som dala dalsiu otazku, tak na vlastne akokeby odj**** tym, ze sak pre chlapa je to vzdy rovnake. ja som ostala ako obarena. doslovne. ale videla som na nom, ze nechce o tom hovorit...
akokeby mu aj vadilo, ze k niecomu doslo.
Podotykam, ze mali sme styk aj vecer a toto bolo rano a predtym sme nikdy takto 2x po sebe nemali. a tiez, cele to bolo o mne / ale toto si nemyslim, ze by mu malo akoze vadit

0silvia0
29. nov 2021

Mozno je nacase neriesit slovne ocenovanie vasich postelovych vykonov... asi mu to zacina liezt na nervy. Chce si len uzivat a nie riesit tie vykecy okolo toho.

autor
29. nov 2021

@0silvia0 ja som slovne ocenovanie nepotrebovala, on to vzdy vytiahol. a tentokrat, kedze som ja bola spokojna, chcela som poznat jeho reakciu. mala som pocit, akokeby bol nervozny ... proste daco riesil v hlave

ivanka12311
29. nov 2021

Nájdi si priateľa do života a nie sexuálny objekt pre potreby iného ;)

autor
29. nov 2021

@ivanka12311 nie je to sexualny partner, nebrali sme to tak. praveze to sme mali aj pekne styky bol pre mna akokeby dalsi bonus

liljana
29. nov 2021

On je muz, reaguje racionalne, odpovedal ti pravdivo. Pre neho je kazdy sex super, ked skonci orgazmom. Ty reagujes emocionalne. Snazi sa, aby si mala dobry zazitok, mas super sex, rozumiete si. Naco si vyrabas problem, ze ho este potrebujes skusat zo slovneho prejavu.

0silvia0
29. nov 2021

tak sa stiahni a nevytahuj od neho tie omacky, kasli na to, naco to potrebujes analyzovat?

agacela
29. nov 2021

Tak asi v tom bude niečo ďalšie .. možno nemal naladu .. muži nie sú ako ženy že da potrebujú vždy o všetkom rozprávať a rozoberat … možno za tým celým je niečo ďalšie …
Alebo si príliš aktívna, iniciatívna … možno by si to mala nechať trosku na neho …. Chlapi sa radi cítia ako žrebci 😄😂

liljana
29. nov 2021

Prepac, ale nic lepsie nesedi na toto ako tento vtip 🙂
Po milovaní
ŽENA:
Leží vedľa mňa, vôbec ma neobjíme. Pozerá do stropu. Ktovie nad čím rozmýšľa. Sme spolu už dva roky. Príliš dlho na to, aby bol najvyšší čas vymeniť ma. Za mladšiu. Predsa len, za tie dva roky som dosť pribrala. Zamračil sa, to nie je dobré. Myšlienkami je niekde úplne inde. Strácam ho, už so mnou určite nechce mať nič dočinenia.
MUŽ:
Mucha na strope. Ako to robí, že nespadne?

ivanka12311
29. nov 2021

Anonym: prišlo mi to tak keď si písala len o tom sexe... preto som ti napísala hľadaj partnera do života nie len do postele vyprázdni si gule dovidenia spokojný..ja osobne by som na to povahu ani trpezlivosť nemala keď si "pán zmyslí,, by letel cez zavreté dvere🤦🙏😐

autor
29. nov 2021

@ivanka12311 mna mrzi to ze tieto slovne ocenenia riesil vzdy on.
A teraz ked som to 1x vytiahla ja tak ma totalne odj***
A je pravda ze toto bolo 1x kedy som sex iniciovala v podstate ja.
Neviete baby ze ci chlapi co chodia do posilky pravidelne (klasicky narcis) v ten den predtym nechcu sex? Mne to pripadalo akokeby PO olutoval ze dmr to robili. Lebo nikdy takto 2x po sebe to neinicioval

autor
29. nov 2021

@liljana ano ano ..// viem … len proste videla som na nom ze daco riesil v hlave. Proste nebol OK.

agacela
29. nov 2021

Neries to … absolutne … nechaj to ochladnut a potom sa spýtaj či niečo nebolo v poriadku … teraz by ti aj tak nič nepovedal … ani môja polovička možno mie vždy je so sexom spokojná a ja tiež nie… záleží na veľa okolnostiach … podľa mna riešiš zbytočnú vec ak sa ďalej bude chovať normálne ako inokedy

liljana
29. nov 2021

Mozno prehral Slovan, tak bol duchom nepritomny. 🙂
Pozri, aj ty mozes mat problemy v praci, nieco nosis v hlave.... Prides domov, nechces si tym kazit volny cas. Mate sex, bol fajn, ale kvoli starostiam nie si uvolnena ako inokedy. To neznamena, ze to bol zly sex, alebo ze mas problem s partnerom. po sexe budes zamyslena, mysliet ako vyriesit tie veci, odpovies strucne. Ma byt partner na teba nastvany, ze mu kazis zazitok, lebo si ho slovne nevyniesla do neba, aky bol super ?

autor
29. nov 2021

baby ale mna mrzi nie to ze ma nepochvalil ale ta ZMENA reakcie. a to ze som mu nemala ani sancu povedat ze pre mna to bolo TOP...a mozno sa aj hanbim mu to povedat ze toto bol pre mna vrchol dokonalosti kedze on sa vyjadril ze toto bolo ehm dobre ... inokedy ma vynasal do nebies ake to bolo vyborne ...
a mate pravdu na tentokrat to necham tak a uvidim co bude dalej ...

autor
29. nov 2021

@ivanka12311 ano ja nemam na to povahu ale proste tu bol bonus ten dobry sex a to ze on sa snazil

anita6666
29. nov 2021

Ja som v živote nikdy chlapovi nekomentovala výkon aj keď to bol top,načo???? Ani som nikdy nečakala,že môj vykon bude komentovať chlap a uz vôbec nie po sexe. Celej téme som absolútne nepochopila,netuším,čo tým autorka chcela povedať

lienka.7
29. nov 2021

@liljana slovan vcera vyhral, aspon v hokeji 😁😁😁😉😉😉

lucka114
29. nov 2021

Pochvala po sexe ... Odpadnem 🤦

autor
29. nov 2021

boze baby vy vsetko dokazete zosmiesnit :D akoze ja som doteraz nikdy toto neriesila, ale ked vas 45 rocny chlap zacne PO chvalit tak jasne ze mi to lichoti ... a teraz sa tvaril totalne nasrate tak jasne ze som ostala v pomikove a najma preto ze pre mna to bolo super

autor
29. nov 2021

@anita6666 ty sem davas vzdy tak mudre a "sofistickove" komenty najma na eroticke temy ze musis byt totalne dokonala a chcena vsade kde sa objavis 🙂

ailiba
29. nov 2021

Podľa mňa proste nemal náladu na kecy. Páčilo sa mu to, ako vždy a hotovo. A ste už spolu dlhšie, tak už nie je taký opatrný. Nechaj to tak.

autor
29. nov 2021

@ailiba hej asi …

tt247
29. nov 2021

Tak si sa ho nemala pýtať, že či to bolo dobré pre neho, keď to bolo na 99% o tebe, ale mala si mu rovno povedať, že týmto ťa dostal do kolien. Ak teda už máte potrebu slovných hodnotení vašich výkonov. Veď si to obráť. Žena sa namaká na mužovi, 99% je o ňom, a on sa jej opýta, či to bolo dobré. To nemá logiku. Chcela si ho pochváliť, mala si ho pochváliť a bodka. Ale toto ja nepochopím. Na čo kecy? Možno raz, dvakrát… ehm ok. A dosť.

autor
29. nov 2021

@tt247 mozno som ja precitlivena ... no bolo to take ze ja som sa namakala ale aj si to riadne uzila :D ale mala som pocit ze aj jemu sa to paci a nakoniec taka odmerana reakcia

tt247
29. nov 2021

Chápem, že to bola zmena, a teda šok. Ale nepripúšťaj si to tak. Možno si to ani neuvedomil a nabudúce to bude tak, ako si zvyknutá. Alebo možno už nemá potrebu tých slov. Je to z jeho pohľadu vybavené, sedíte si, vyhovujete a už sa mu o tom nechce rozprávať.

taga
29. nov 2021

Kolko mas rokov? Kolko ste spolu? Naco prepana po kazdom sexe riesite, aky bol skvely, najlepsi, top, kto co incioval, kto sa namakal, pre koho to bolo nadherne??? Ked si ten sex uzivas, tomu druhemu to je jasne aj bez zbytocnych kecov. Podla mna mu lezie na nervy si vzdy po sexe takpovediac 'sadnut do kruhu a rozoberat to ako pubertacky'

autor
29. nov 2021

@tt247 ano...len ja posledne 2 tyzdne som mala pocit ze celkovo sa inak ku mne sprava. mam pocit ze riesi dake veci v hlave - neviem ci kvoli mne laebo ine rodinne veci. ja tym padom tiez som zacala riesit vselico v hlave. takze pripisujem to aj tomu celemu ... ale co sa tyka v sexe tam neboli ziadne zmeny

autor
29. nov 2021

@taga
@taga asi si necitala moje komentare
ON po tom vzdy komentoval a chvalil a pytal sa
ja som tu potrebu nemala a nebola som na to ani zvyknuta
teraz som to prvykrat urobila ja a dostala som jeho reakciou "po hlave"