Zvláštna menštruácia po užívaní Inofolicu

simik7192
26. aug 2020

Ahojte, mali ste podobnú skúsenosť že po keď ste brali infolic combi tak že sa vám upravila menštruácia? Myslím tým že je taká slabšia? A krv nie je taká výrazne červená skôr do ružova, pričom ja som zvyknutá na silnejšiu a na jasno červenú, nechápem je možné že som tehotná? Alebo už fakt neviem 😥

dom_evi
26. aug 2020

@simik7192 podla mna to mohol sposobit aj infolic, predsa len ked nieco beries nejake tabletky alebo prasky, tak moze to ovplyvnit aj menstruaciu.

sisa_s
26. aug 2020

Uz sa nesleduj prosim ta tolko 😕 kazdy den tema, toto ta boli, hento ta boli, mozem byt tehotna? Tu ma pichlo, moze to byt uhniezdovanie? Slabsia krv, mozem byt tehotna? 🤦 Test sa robi, ked meska menstruacia niekolko dni! 2 ciarky - si tehotna! Co na tom vsetci nechapu a vsade hladaju tehotenstva... Takymto vystresovanim si veru nepomahas k dietatu

simik7192
autor
26. aug 2020

@sisa_s Veď je to moja vec koľko tém tu dávam. Nikde nie je napísané že kedy a koľko tém môžem dať. Som v strese lebo sa mi to ešte nestalo, nič viac........

eleanor13
26. aug 2020

@sisa_s Dobry den .Mozno ze vsade hlada tehotenstvo lebo ho velmi chce.Vy asi deti mate a pride Vam to trivialne, avsak ten komentar co ste poslali je dost hruby a vlastne nepotrebny. Pre Vase info, ano, abnormalne krvacanie moze byt priznakom tehotenstva

eleanor13
26. aug 2020

@simik7192 chcem len napisat a podporit.Je to Vasa vec kolko tem vytvarate a to ze sa sledujete je spravne.Nevsimajte si cholericky ktore potrebuju vsade strkat svojich pat penazi.

simik7192
autor
26. aug 2020

@eleanor13 ďakujem za podporu. Keby som to vedieť nepotrebovala tak to sem nepíšem ale ako vidím po niektoré potrebujú skôr komentovať ako pomôcť. Ale ďakujem aspoň vám. ❤️