Som po 40tke. Menzes mam pravidelny, avsak zvlastny posledne mesiace. Dostanem ho, krvacam intenzivne 2 dni, potom 2 dni absolutne ze nic a po tychto dvoch cistych dnoch sa mi spusti este na par dni spinenie. Mate to tak niektora? Ze by nejaka priprava na prechod 🤦♀️
Niekedy chcem byt chlap.
no každá to má inak. aj moja sestra mávala takú menštruáciu celý život, že dva, maximálne tri dni. aj som jej trochu závidela, popravde :D a v tvojom prípade to už nebude taká tá predzvesť menopauzy?
Mne po 40tke sa zmenilo totalne...1den krvacanie a dalsie 2dni uz len spinenie...lekarka mi povedala,ze ked pride menstruacia,co len aspon jeden den ,tak je to ok...tak to dalej neriesim...ine priznaky nemam...skor ovulacie je masaker...bolesti ukrutne aj 5dni brrrr
@alenamihal presne, ovulacia masaker, musim si opatrne sadat, co mam bodajuce bolesti. A od ovulacie ma vlastne brucho pobolieva az do ms. Nie je to ani bolest, len taky zvlastny pocit.
@pupi14 ktovie, o 2 mesiace mam preventivku, opytam sa
@kacernakokse uvidim, co mi povie lekarka, ked tam pojdem
Len som chcela vediet, ci aj ine to tak mavaju, vidim, ze je to veelmi individualne.
Menopauzu velmi nepredpokladam, mama ju mala az v 57ke
Mam 42r a taku ms ako ty mám uz 10r. Dostanem na 2 dni...1den potom nič a potom 3-4dni špinenie (stačí mi slipova vložka)
Mam 38 a po porode uz to mam len takto. Tak uz asi inak nebude.
@alenamihal presne u mňa to isté ovulácia to je des , ešte horšie bolesti ako keď mám menzes , a najnovšie teda už to trvá asi 6 mesiacom deň pred dostanim menzesu a prvý deň zvraciam a je mi hrozne zle o.bolestuach hlavy ani nehovorim tam ma bolí od ovulácie až po koniec menzesu. 😨ale ako píšeš ovulácia aj u mňa masaker 🤯
ja som to tak mala ístý čas - 2 dni silné, 2 dni pomaly nič a piaty som sa išla zblázniť od bolesti a zase silné. Trvalo to pár mesiacov, potom sa to zase upravilo.
Istý čas som mala zase ovuláciu veľmi bolestivú. Striedali sa mi všelijaké obdobia a u dr. všetko OK. Teraz mám 48 a menopauza zatiaľ nič.
Dakujem za postrehy baby, hned som pokojnejsia. No urcite hodim rec aj s lekarkou.
Ja mám tiež po 40ke a je to vždy iné, niekedy na nervy. Pomohli mi k úprave a pohode bylinné obklady, pestrá strava a pohyb. Ťažko prekonávam únavu, ale potom sa cítim lepšie - prechádzka hoc len krátka musí byť aspoň párkrát do týždňa ...či sa mi chce alebo nie 🙂
@27ivana ja som to tak mala od kedy menštruujem, mám normálne krvácanie potom 1-2 dni nič a potom nie že spinenie ale normálne silné krvácanie ešte tak jeden dva dni. Môže to byť prechod a nemusí. Ak už neplánuješ otehotnieť, asi by som pár mesiacov počkala ako sa to vyvinie, či to nie je len nejaky výkyv a potom išla za MUDr.