Zienky. Minuly cyklus som mala 3 dnivy a aj to iba prvy den take slabsie krvacanie potom uz len spinenie. Na 9ty den cyklu som mala extremne bolestivu ovulku a vtedy zacala moje problemy. Zvysene teploty do 37,3 extremne navaly horucavy, extremna nespavost. Kazde rano okolo 4tej som sa budila na nevolnosti, pocit na zvracanie. Extremne rozklepany zaludok busenie srdca. Mam diagbostikovanu sice arytmiu ald vyse roka som ju nemala a teraz v priebehu 2och tyzdnov 3x. Cela som nekludna, nervozna, vybusna, placliva, uzkostna. Navyse vcera som na 19ty cyklu dostala kramy. Cyklus mavam 29-32 dnovy. Mam 36 rokov. Bola som pred 2 tyzdnami u gyndasa a aom sa ho pytala ze co nemoze u mna zacinat menopauza. Pozrel vajecniky a povedal ze urcite nie.
@andulka1988 nesranduj. Ja som uz z toho zufala. Do placu mi je z toho. A to trva iba v podstate cca 2 tyzdne
@andulka1988 ja som bola na akupuntrure prvy den tych slabych kramov a rano predtym akom som tam sla som mala normalne bolesti v podbrusku a silnu menstruaciu. A ked som odchadzala ziadne bolesti a uz len jemne krvacanie. Tak nebiem ci sa mi tam nieco rozhadzalo ci co
Nesrandujem a to som 4 krát do roka na kontrolách a vraj všetko je ok. Hormóny sa nám asi búria
@andulka1988 ako s tym fungujes?
Normálne,mám deň pred a už ma naťahuje. Skúšala som všelijaku medicínu od bio po lieky nič nepomáha. Čakám či to prejde. Len sú veci čo ťažko vysvetlis. Asi som si už zvykla.
@andulka1988 to ti tie priznaky trvaju den?
Mne na toto pomohlo vnutromaternicove teliesko. Do 36 cyklus ako hodinky. Potom prisla bolestiva ovulacia,migreny, cyklus najprv 2x po 37 dnoch,nasledne sa to zacalo skracovat,az som skoncila na 19 dnoch. Telo rozhadzane,bolo to na nervy.
Neskusili ste caj z rebricka (mysi chvost)? Mne roky hovorila starka, ze kazda zena by si mala zvyknut pit denne salku rebricka, ze harmonizuje hormony v kazom veku, ze by ho mala pit aj mlada aj stara....a vyhne sa mnohym problemom. Zvyknem ho s prestavkami pit cele roky, aj moja sestra a nemavame nejake vyrazne problemy typu PMS a ani v premenopauze.
Mávam toto podobne ako ty okrem arytmie,bude to asi vekom tiež mám 36. PMS je u mňa ako v 1 trimestri a tehotná nie som. Asi už len zvyknúť si 😉