Zvláštna menštruácia a bolesť v krížoch

liliana330
5. máj 2020

Ahojte dievčatá. Každý mesiac mi trvá menštruácia 3,
4 dni. Tento mesiac mi prišla o deň neskôr... Keď už prišla prvý deň, tak len tak slabo, nejaké try, štyri slabé bodky...a k tomu som mala aj normalne bolesti...a tak som to mala 2 dni...na tretí deň sa mi spustila riadne, strašne silná. Na štvrtý som už mala ráno čistú vložku, tak som myslela, že som skončila...dala sprchu a vložku už nezalozila...do kalendára som si tiež zaznacila koniec menštruácie, no keď som sa utierala, tak som si opäť videla slabo ružovú krv. Tak som opäť len založila vložku a čakala, no nič vôbec..Potom som zase dala preč a zase sa mi to spustilo..krv bola taka tmavšia, až hneda. Neviem či som debilka z toho a len sa bojím, alebo je to normálne. Ešte nikdy sa mi niečo také nestalo. Pociťujem aj teraz bolesti v oblasti krížoch a v bokoch. Stalo sa vám to už ? Lebo mne prvý krát. Neviem či sú to nejaké hormonálne zmeny v mojom tele keďže mám 18,alebo problém, s ktorým zájsť na gyndu.
ale oalebo

patusikk
8. máj 2020

Dačo podobné mám aj ja... U mňa to môže kludne hormonálna nerovnováha... Ja mám zasa také, že namiesto 7 dní som mala iba 4 dní... A 5 deň som mala hnedé špinenie. A tiež ma teraz začali dosť bolieť kríže. Posledné mesiace mi menštruácia trvá len pár dni. A vždy to je inak raz 6 dní potom 4 dni. Ale byť tebou zájdem asi na gynekológiu. Pretože ja pôjdem asi tiež.