Dobrý chcem sa poradiť mám menštruáciu a už 2x sa mi stalo že pondelok som normálne krvácala utorok už slabšie a stredu už vôbec nič štvrtok zase trosku a piatok už mi končilo menstruacia mi trvá 5 dni a nikdy sa mi nestalo aby tak som krvacala inak som mala že do 5 dňa som normálne rovnako krvacala ak ste sa s tým stretli alebo viete prečo to tak je bola by som rada ak by ste mi pomohli tento problém vyriešiť.
@bambulienka25 pre boha to už take picoviny vás zaujímajú ako ja pisem vám to môže byt úplne jedno či používam čiarky,bodky alebo nie ďakujem za pochopenie🙂
@meri18 ja toto riesim uz roky a nic som nezistila..od druheho porodu mam rozhadzany cyklus a uz to radsej neriesim, vysetrenia ok, antik.parkat zmenena.. tak neviem
@bambulienka25 Dobre v poriadku, ďakujem za odpovedz. 😀
@meri18 Ja som mala asi 2 mesiace dozadu tiez divnu menstruaciu ... prvy den hnede spinenie - okej to som si povedala, ze sa to asi pomaly rozbieha, druhy den to iste a potom sa mi spustilo normlane kvacanie, ale trvalo mozno len 3 hodiny a potom uz len spinenie a na treti den to skoncilo .. a na dalsi mesiac som uz mala normalnu menstruaciu .. doteraz si to neviem vysvetlit, ale je to dost mozne, ze to bolo kvoli stresom, ktore som vtedy mala.
@ladycat2021 ja už som sa bála že som tehotná ale robila som si test a nie som.
@meri18 tiez som si myslela, ze som tehotna, ale nie som.. ale my sa babatku nebranime 🙂