Zväčšili sa mi prsia a sú bolestivé

27. okt 2021

Žienky, mám pocit že sa mi zväčšili prsia a sú aj trošku bolestivé 🤔 Menštruáciu mám pravidelnú, mám ich take naliate ako keby som kramy stále ešte mala…od leta som pribrala dve kila, cez leto som brala tabletky na odvodnenie (teraz už ich neberiem) ale beriem pre zmenu viac vitamínov (taký mix, omegu3, Cčko, zinok, probiotika…) môže to mať nejaký súvis? Inač si to neviem vysvetliť 🤔 a poznámka pod čiarou 😂 očkovaná astrou 😂😂😂

sara07
27. okt 2021

smer mudr
probiotika vedie niekedy aj uškodit to je taky špeci hit aj sa na ne rozchadzaju tie z lekarne
a môže ti spôsobovat aj mix vitaminov, zase k tomu všetkému ešte aj omegu ?
chod na preventívku a uvidíš

rubinka
27. okt 2021

Môže ísť o zápal lymfatickych uzlín, patrí to k nežiaducim účinkom vakcín proti covidu.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
rubinka
28. okt 2021

@viestta - To sú vyjadrenia odborníkov, ja to neriešim keďže očkovana nie som. To len aby bolo jasné že som si to nevymyslela ja take vysvetlenie. No aspoň vidíš aké absurdné vysvetlenia sa nájdu.

https://www1.pluska.sk/rady-a-tipy/pfizeri-nam-...

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
rubinka
28. okt 2021

@viestta - Prepáč ale dotyčná napísala že je očkovana pamätám si že takýto článok bol tak som ho sem dala o nič iné nejde. Nech si zájde k doktorovi a uvidí čo s ňou je. Mne je šumafuk kto je očkovaný.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
rubinka
28. okt 2021

@viestta - Ak myslíš kľudne to zmažem ak ta to tak irituje, stačí povedať 🤷
Ozaj som nemala v úmysle nič iné len poradiť keďže autorka sa pýtala či nevieme čo by to mohlo byť. Tým predsa netvrdím že to musí byť tento prípad. Napísal som slovíčko môže nie že to je. Tak ty tiež nie si asi doktor aby si hneď mohla svätosväte tvrdiť že to nemôže byť práve tento problém. Tak či tak autorka by mala zajst na vyšetrenie. Môže to byť aj nieco oveľa vážnejšie. Moja známa mala takýto problém a bola to rakovina zase netvrdím že je to autorkin prípad. Snáď sa chápeme.