Mám taky problém. Idem aj za lekárom, ale nedá mi to. Zväčšilo sa mi prso a pri miernom tlaku boli viac ako to druhé. Bola som pred pol rokom na usg a všetko bolo ok. Myslíte, že je to len nejaký zápal alebo sa môže za tak krátky čas urobiť nádor tak že by som to videla? Mám tam aj hrčku, ale ja neviem rozoznať, čo je to normálne alebo už nie, keďže prsník je guča hrčiek (na pohmat). Čítala som, že sa môže urobiť zápal pri kojení, ale ja som v živote nekojila a nie je to ani závislé od cyklu. Nejak extra ma to neobťažuje, bolesť je fakt len pri samovyšetreni, tak neviem či nepreháňam.
Cim skor k lekarovi, polrok je dlha doba
Toto musí vidieť jednoznačne lekár,koľko máš rokov?
@sunny15 21
Nemyslím že by to bol hneď nádor,ale treba urobiť usg a lekár to musí vidieť,môže tam byť nepríjemný zápal ktorý treba preliečiť.
Za dr určite pôjdem, len ho mám v mieste môjho trvalého bydliska a chystám sa tam až tak za mesiac a pol. Nijak sa to nezhoršuje, tak snad to môže tej čas počkať. Tiež si nemyslím že by to mohol byť nádor v mojom veku ale mala som kolegyňu čo to dostala v 24 a tiež to nemala v rodine
Dobrý deň, trochu neskor som našla diskusiu, co vám povedali dr?
Nie som jedna z tých, ktoré by mysleli hneď na rakovinu pri každej boliestke, ani ju nemáme v rodine, tak neviem aka je šanca. Ale užívam HAK, takže zvýšené riziko tam je. Trápi ma to tak prerušovane asi 4 mesiace.