Zotavovanie po pôrode

maris57
27. okt 2021

Žienky prosim Vas mali ste aj Vy take pnutie,tlak v oblasti posvy po porode,ja som 2tyzdne po pôrode a trosku prejdem a ma to zas boli,potom si lahnem a prejde to a to nehovorim o tom,ze ma zosivali a nemozem sediet,dakujem za kazde info

lucia147852
27. okt 2021

@maris57 mala a pri ms bolestiach mám ten tlak stále. A dcéra bude mat už 5 rokov.

ivka111x
27. okt 2021

Jasne, ja som nemohla nosit ani stahovacie pasy, lebo som mala pocit, ze ma to zdola roztrhne aky som citila tlak. Nesedela som poriadne 3 mesiace.

3petka
27. okt 2021

@maris57 ja som to mala strašne dlho ako keby mi šla maternica vypadnúť… ešte aj teraz keď som dlho na nohách a mám kramy tak to niekedy tak cítim…

evuska135
27. okt 2021

@maris57 mala som to pri prvom porode 5tyzdnov. Bolo to hrozne. Pri druhom kratsie ale odporucam oplachy z dubovej kory lacne a fakt pomoze. Pri prvom som nemohla sediet vobec hrozne dlho

julie19
27. okt 2021

Tiež má šili po pôrode... po 3 tyzdnoch som prestala chodiť ako pokakana kačica, po 4 tyzdnoch prešlo aj to akoby pnutie vnutry a po 5 tyzdnoch som už ani nevedela že som rodila keby má dieťa celu noc nebudilo ... neboj, myslím že 2 týždne po je to ešte veľmi čerstvé ale ak budeš veľa vetrať, oplachovat po potrebe pripadne ta dubova kôra je fakt fajn ;) a keď nebudú iné komplikácie tak do konca šestonedelia si fit ;)