Znížené libido rok po pôrode popri dojčení

23. nov 2023

Ahojte, dojcim už rok a libido je na nule, priam by som povedala ze sa mi to až protivi. Vyhľadať odbornika alebo čakať?

rebrambora
23. nov 2023

U mna dojcenie nemalo ani sekundu vplyv na libido. Urcite by som vyhladala.

beata_k
23. nov 2023

Sposobuje to dojcenie. Priroda to zariadila tak, ze ked mas dieta, ktore potrebuje dojcit, tak aby si si neurobila dalsie. Ked obmedzis dojcenie/prestanes uplne potom by sa vsetko malo vratit do normalu.

juliet86
23. nov 2023

ked sa ti brati cyklus vrati sa ti libido

juliet86
23. nov 2023

u lekara nevyriesis nic.

misters
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
guiseppinka
23. nov 2023

Ked sa vrati cyklus, vsetko sa obnovi... Mala som to vyse roka. Aj ked som sa obcas premohla, bolo to vzdy "sakra, zase nieco chces? Ved pred 2 tyzdnami nieco bolo". Isla som uz sama sebe na nervy.. a vratil sa cyklus a vsetko bolo ok potom.. alebo teda som viac uhanala ja chlapa😂

tinka_1807
23. nov 2023

Môže to byť len hormónmi, teda tým, že dojcis a máš inak nastavené hormóny, ako počas cyklu. Ale môže to byť napríklad aj nejaký psychicky blok. Napríklad po ťažkom pôrode, alebo ak je dieťa náročné, tak psychicky blok, že sa akoby bojíš otehotnieť (aj keď je veľmi malá šanca) a preto sa ti vôbec nechce. Mala si nejaký problematický pôrod? Alebo veľké zranenie?
Alebo to ešte môže byť to, že si jednoducho pri dieťati unavená.

methexis
23. nov 2023

Úprimne som 5 rokov od prvého pôrodu a libido nikde. Medzitým som mala aj pravidelný cyklus, prešla tehotenstvom počas kojenia, odstavenie, aktuálne 3. tehotenstvo, ale teda chuť na sex na úplnej 0 99 percent času. Takže nie, nemusí to prísť ani s ukončením kojenia, ani s obnovením cyklu... Ak máš záujem to zmeniť, určite by som to riešila. Ja to mám v pláne po ukončení kojenia dieťaťa, čo sa mi má teraz narodiť.

ivangeline
23. nov 2023

A mas s5 cyklus? Ak ho mas s5,hladala by som odbornu pomoc. Ak nie,hormony... Menej dojci?