Mam 27 deti s manzelom este nemame. Sme manželia skoro 2roky a nie dost ze nedosiahnem orgazmus ale po novom nemam ani chut na sex... Neviem ci sa opytat gynekologa na vysetrenie hormonov ale nieco s tym robit musim hlavne sa obavam ze sa moje manzelstvo pre tuto vec rozpadne. Nie zeby sa tak dialo ale co ak rokmi...
Proste nemam chut na sex, nemam ziadne sexualne myslienky, ani ziadne pocity pocas milovania. Samozrejme ze tie pocity sa obcas objavia ak mame dlhu predohru ale nie vzdy je to tak.
Najhorsie je ze pocas milovania necitim ziadne stimulacne vzrusenie. Aj manzelovi som vysvetlovala ze ked je vo mne tak proste nic necitim... Rozmyslam ze si zaobstaram nejaky doplnok ale toho je vela . Riesit nieco take s gynekologom? Citim sa uplne beznadejne.
@kik3677 tak ty si prišla aspon na sposob 😁 ako s tym suhlasim aj ja ked som nebola dlhsie s manzelom, alebo nam to proste nevyslo a ked sme sa zacali milovat tak to bolo ovela ovela lepsie ale teraz sme sa milovali asi po 2 tyzdnoch neboli sme spolu pre prácu. Myslela som ze si to uzijem ale citila som sa ako by som mala sex pred hodinou a uz vobec na to nemam chut... Pri najblizsej navsteve sa asi opytam gynekologa na to ci su nejake vysetrenia, lebo normalne mam z toho az depku. Uz sa mi aj stalo ze som sa po milovani rozplakala ja som fakt nechcela pred manzelom ale proste mi prislo tak luto a nevedela som ze to tak skonci - placom... On na mna len pozeral a objal ma chudacik moj asi sa az zlakol ze co ma robit 😁 no asi ziaden chlap nesniva o tom ze sa mu zena po sexe rozplace 😑 proste mi to lezie na hlavu uz asi...
Neberies hormonalnu ATK? Casto byva problem tam.
aj AD spôsobujú tento stav...
Ak chces, napis mi sukromne, som aromaterapeutka a mam vela klientiek, s ktorymi riesim tento problem.
@diefca nie vobec nic ziadne lieky neuzivam 😞
@deti95060810 AD??
Inak neviem ci to s tym moze nieco mat ale uz asi cca pol roka 2 tyzdne pred menštruáciou sa mi dost zvacsia prsia a sú hrozne citlive a bolave 😑 pred tym sa mi nic take nestavalo
Ahoj, mám to rovnako, orgazmus pri sexe nemám, s mužom máme 26 rokov, chuť nemám aj 2 týždne od by aj každé 2 dni, mne pomohlo odlúčenie 😂 muž šiel na 4 dni na lyžovačku s kamaratmi, potom som ho mala chuť pretiahnuť hned v chodbe 😅 proste som ho asi nemohla mat furt na očiach