Znížená funkcia štítnej žľazy a cysty

babls5
20. jan 2014

Baby sestra ma 17 konči skolu onedlho ma 18. S. Priatelom 22ročnym chcu babo tak v blizkej dobe no jej gynda jej povedala že je šanca 10% že by bola tehu pritomto a vysmiala ju ze do 30tky času dost ze na 3-4 roky jej nasadi antiku a pojde do tej Lubochne no segra chce vediet že keby otehotnela či by babu nič nebolo kvoli štitnej alebo jej že by mohla otehotniet lebo nechce dlho cakat vobec nie 3-4 roky a pyta sa lebo otomto nič nevie len jej todr dnes povedala

adulina
20. jan 2014

@babls5 zmeniť doktora a nenechať sa zastrašiť a odradit

adulina
20. jan 2014

Náhodou sa potom zisti ze zbytočne pchala do seba hormony, antika je svinstvo, poriadne si to overiť aj u viacerych doktorov

babls5
autor
20. jan 2014

@adulina praveze to ma novu doktorku asi dva tyždne a tak preto ona nevie ten predtym dr jej vravel ze je skoro neplodna preto odisla

kako23
20. jan 2014

To je totálne hlúposť. Môže mať dieťa aj teraz, len musí zájsť za endokrynologičkou, aby jej nastavila lieky ak má problémy so zníženou funkciou štítnej žľazy, aby mohla bez problémov otehotnieť. A ak nemá žiadne iné problémy potom nevidím dôvod prečo by to mala odkladať a brať antikoncepciu. Určite nech zmení gynekologičku, lebo toto je totálna blbosť.