Znížená chuť na sex

kmagda
4. apr 2022

Ahojte, mam 2deti mladší ma 2r
Po 2porode sa u mňa dosť znížila chuť na sex, predtým sme mali sex tak 2x týždenne obom nám to stačilo mali sme aj obdobia ze som chcela viac ja a naopak, myslím taka klasika
Lenže po 2porode sa u mňa chuť na sex dosť znížila.. Aj skrz únavu starostlivosť o deti atď. Ale myslím aj preto ze sa bojím otehotnenia, 3dieta neplánujeme a ja mam aj dosť hrôzu kebyže neplánovane otehotniem.
S mužom o tom normálne komunikujem, chápe ma niekedy to iniciujem aj jaale väčšinou on.. Hak brat nemôžem tak používame kondómy..
Chcem len vedieť ci ste to tiež tak mali, ci sa to časom upraví pripadne co vám pomohlo. Snažíme sa mať aj čas pre seba sami 2, nehadame sa kvôli tomu ani mi to nevycita.on nikdy nebol ten typ co to musí mať 4x krát tyzdenne len aj ja by som to už rada nejak "rozbehla" ak chápete co chcem povedať
Vďaka za vaše skúsenosti

stastna17
4. apr 2022

tak sama si pomenovala problem, ze sa bojis ze otehotnies, to ta brzdi. Ani my nechceme dalsie mame dvojicky a uz svoj vek ale stale pri kazdom styku je % , ze mozes otehotniet aj cez kondom. My neplanujeme dieta a nepouzivame nic ziadnu ochranu, iba prerusovany styk. Zatial to takto 20 rokov funguje ale stale tam je % , ak by som na to myslela, myslim , ze by sme tiez potom mali problem so stykom. Proste na to nemyslim, je to vsetko v hlave.

rudolfko0
Odpoveď bola odstránená
Zobraz