Ahoj baby. Už sa tu rieši dnes jedno forum so znamienkom... prosím Vás ja mam na prsníku jedno také celkom väčšie 1 cm nepravidelný tvar , také škvrnite... doktorka pozrela znamienko dermaskopom myslite ze keby je niečo zle povie mi ze ho vybrat ? Povedala ze ak mi prekáža z estetickeho hladiska mozem dat chirurgicky vybrat... neposlala ho na rozbor ..Teraz mam strach ze sa to nedá zistiť ci je ok len tým dermaskopom
A co mala z neho poslat na rozbor? Vsak si daj vybrat, poslu ho na histologiu. Mas pravo na iny nazor, tak si ho daj skontrolovat inde
Tak urcite keby nebolo ok musela by povedat ze odporuca ho vybrat, nie kvoli estetike ale zdraviu. A na rozbor koze poslat jedine vybrate predsa... Ale akonpisu vyzsie, neninziadno obmedzené ku kolkym koznym pojdete. Alebo si ho dajte von, ja som si davala tiez na prsniku pred rokmi, a teraz zase posledne dva roky pozera kozna jedno dalsie co tam mam, a vzdy je tak nalomena ze vyzera ok ale ze treba sledovat atd, rozmyslam ze ked sa k tomu dokopem tak si tp zase dam.
Bude neškodné, keď tak povedala, ale dala by som ho preč, keď ho suchá podprsenka neviem či ho máš na mieste kde sa nedotýka podrprsenky
No veď keď nedôveruješ tejto lekárke a jej diagnostickemu záveru, chod k inej.