Znamená bolesť vaječníkov, že čoskoro príde ovulácia?

28. nov 2023

Ahojte, som 10DC a už druhý deň ma náhodne počas dňa začne mierne pichať v pravom vaječníku. Brala som tento cyklus vitamíny na podporu ovulácie. Je možné že to značí to, že ovulácia čoskoro príde? Nie je na to ešte skoro?

stellarstar
28. nov 2023

Môže byť

lenicka999
28. nov 2023

ja mám tekéto pichanie presne 2 dni pre ovuláciou

alison11
28. nov 2023

Môže ísť aj o cystu na vaječníku,mňa pri ovulácii skôr podbruško bolieva a mávam hlienový výtok.Pri PCO ma zvykli bolieť vaječníky.Ale zas ak sem tam ťa len ťahá akoby bodavá bolesť pár sekúnd tá môže byť ovulačná.

majamat
28. nov 2023

ja som mala roky bolesti na lavej strane, ani som netusila, ze je to v obdobi, kedy by mohla byt ovulka a ano, vacsinou. no obcas aj inokedy. okrem toho som zvycajne vtedy mala akoby aj zapchu,r eps pri zapche s ami tstavalo niekedy tiez, ez som tu bolest citila.

pred 2m som taku bolest citila aj na pravej strane, v minulosti sa mi to sem tam stalo. u gyn vzdy vsetko ok.
no pred mesiacom som bola operovana a vyberali mi maternicu a vajickovody. ta bolest na pravej strane bola krakto pred operaciou. nakoniec na sone nasli malu krvavu cystu, ktoru pri operacii prepichli. zrejme z poslednej ovulky.
v zazname z operacie okrem toho, na lavej strane zrasty, vajickovod prirpasteny o zadnu stenu maternice, pobrusnicu a crevo. to bol zrejme dovod, preco m to bolievalo. ako bolo tam toho viac, ale to asi s tym nijak nesuvisi.

takze clovek ani nevie, co v tom moze byt a co ma v sebe, zial toto dr zrejme pri beznom vysetreni nevidi.

kolegyna je tez tiez na PN a ona ma par rokov problem, ze citi bolest na lavej strane v obdobi ovulky, ale to sa fakt zvijala od bolesti. nakoniec vysvitlo, ze tam ma zrejem opakovane cystu, ktora ale na konci cyklu zrejme praskne. ak sa jej to bude opakovat, zrejme jej vyberu vajecnik.

autor
28. nov 2023

@majamat tak takéto problémy zas našťastie nemám, skôr na pár sekúnd taká pichľavá bolesť a hneď to prestane.

autor
28. nov 2023

@stellarstar @lenicka999 @alison11 @majamat ďakujem vám, uvidíme teda ako budú vyzerať ovu testy najbližšie dni..odvčera mám aj vodnatý hlien, tak som sama zvedavá

alison11
28. nov 2023

Tak držím palce aby to bola ovulka 🙂