Pekný večer zienky. Mávate aj vy take rozne nálady, keď vám ide ms? Ja už sama neviem čo so sebou. Raz som smutná, potom nahnevaná aj za blbosť, potom sa mi chce spať, dotoho bolesti. Ach ja už neviem mám normálne stavy že by som vyskočila z kože. Snáď nie som jediná… máte niečo overené čo vám pomáha?
Mavam, uz som na to zvyknuta, rodina tiez.😃 Pomohlo mi zmierit sa s tym, kedze mi to nesposobuje nejake zasadne problemy.
Aj ja tak..
Jasne a žeriem doslova 5 cez 9. A nervy mam také ze všetci sa musia spratat z dohladu😁
Tiež som na nerv, ale frajer už vie 🤷🤣 tak to berie s rezervou
Jasnééééé.. nie, nenašla som nič, čo by mi na to vyslovene pomohlo. Najlepšie mi robí keď ma všetci nechajú na pokoji, pohodenú na gauči s vreckom čipsov. Bohužiaľ, to sa pri 3 deťoch nedá, takže aspoň muž sa snaží zažehnávať akékoľvek riziká konfliktov.
Byvam zlahka zuriva, sama so sebou neviem vydrzat tych par dni😂
Ja som nervna a pazrava presne tyzden pred ms...:D
Tak isto, nervy mam uz len zo vstavania a potom na vsetko a kazdeho kto sa mihne okolo mna. Muz uz vie co sa deje, tak sa prace z cesty a najlepsie ked berie aj deti so sebou 😁
Jasne,ze to pozname 🤣 a pozna aj rodina. Pomaha pupalkovy olej,magnezium a sport.
Poznam velmi dobre...tyzden pred mam pocit,ze mi je koza mala😂zmeny nalad hore dole,o chutiach ani nepisem.
@lucia851 to je nejaký výživový doplnok alebo ? Nikdy som to nepočula. S gynekológom som sa o tom už rozprávala, ale iba sa pousmial a povedal ze nech to neriešim, lebo je to bežne. No niekedy tie stavy sú už psychicky náročné pre mna, vkuse hlavne tá nervozita mi vadi. Magnezium užívam pravidelne.
@cimage No však toto. Ale ja sa potom s priateľom chytím za každú blbosť doma, on potom chytá nervy tiež a potom mame tichu domácnosť, čo mi chvíľu vyhovuje ale potom som smutná keď sa mi zas zmení nálada 😀 on už hovorí že som totálne psycho
@danieli Presne, ani ja už neviem vydržať sama so sebou. Ako hovorím to už nevie zachrániť ani velka dávka magnezia. 😀😩😩
Nie, su to ukludnovaky, aby si nebola taka rozhodena mne ho odporucila lekarka .Obcas si ho supnem, lebo uz nevladzem vsetci a vsetko mi idu na nervy, brucho ako balon, uz sa zobudim nahnevana, chytaju ma uzkosti.Prudko klesnu hormony...Akonahle dostanem ulava.Mne lekar povedal, ze bezne dava zenam duphaston na druhu polovicu cyklu da sa to riesit.Vyskusala som vsetko gynex, pupalku, magnosolv nic mi nepomohlo.Nemusim ani do kalendara pozriet viem, ze je to tu.
To je diazepam,xanax,neurol alebo frontin to su ukludnovaky
Áno mávam to je normálne pred ms.Nech ti doktor predpíše na tých pár dní keď máš nervy v keli anxyolitikun