Zmeny na krčku

20. feb 2024

Bola som na beznej prehliadke u gyn, bola tam zastupujuca lekarka, vsetko bolo ok az pokial mi nesla robit ster na cytologiu. A so zdvihnutym obocim sa ma spytala ci som tehotna.
Skoro ma tam vykotilo z kresla, rovnako so zdvihnutym obocim som odpovedala, ze by som nemala byt. Chranime sa kondomom. Neplanujeme dalsie dieta.
Potom povedala, ze moj krcok je - nejake cudzie slovo - a, ze to byva v tehotenstve. Spytala som sa co to znamena a len povedala, ze krcok by mal byt ruzovy a moj je iny....
nasledne utz, povedala, ze tehotenstvo nevidi a viac sme sa k tomu nevracali. Ale teraz mi to vrta v hlave, plodne dni som mala minuly tyzden, coze na utz by nebolo nic vidno aj tak.... pripadne ak to nie je tehotenstvo (podla mna malo pravdepodobne), moze to byt naznak rakoviny krcka maternice? Rozsirenu cytologiu spravila, ale na vysledok sa momentalne caka mesiac - dva a do vtedy zosediviem. Jedine, ze by neprisla MS, a to asi tiez zosediviem 😂😂😂😂
Viem mala som sa spytat tam, ale bola som taka vykolajena z poznamky o tehu, ze ma to nenapadlo.

stasim
20. feb 2024

Mne na poslednej prehliadke doktorka povedala, že mám krcok zväčšený a uvidíme.Tak som tiež zostala zaskočená z tej poznámky, na druhý deň som dostala mykozu, inak bolo všetko ok aj cytologia.

autor
20. feb 2024

@stasim tak to je dobra sprava. Mna len prekvapila tym tehotenstvom, a tym padom sa mi zamotala hlava s tym, ci by to nebolo mozne... a vobec ma nenapadlo sa pytat dalej.