Zmenšili sa vám prsia po odstavení dieťaťa?

26. mar 2023

Baby , zmenšili sa vám prsia po odstavení drobca ? Pretože pred tehotenstvom som mala košík vo veľkosti C a teraz mám E 😳

jesenzima
26. mar 2023

Ani nie, že zmenšili, ale skôr zmizli 😂

autor
26. mar 2023

@jesenzima čo by som zato dala 🥲

lorin29
26. mar 2023

No ja by som veru brala menšie 🤦🏻‍♀️keby mam peniaze dam si zmenšiť.. Mam Dčka
Každý má tým strašil ze sa zmensia a nebudem mat ziadne a hovby.. A dokonca počas MS bývajú vždy este ocosi väčšie
Niekedy kúpiť šaty je umenie

araavdva
26. mar 2023

Mala som krásne C po 3 ročnom dojčení sa z jedného stalo celkom obstojné B a s druhého také smutné A.

autor
26. mar 2023

Len nenapísala som všetko .. drobec ma 2 roky , ja ho už rok nekojim pretože nemá záujem , no ja mám mlieka stále ako na rozdávanie a môj gynekológ vraví že mám počkať že to prejde samo

bucko555
26. mar 2023

Mne ostali trošku väčšie po dokojeni......našťastie lebo som nemala žiadne 😅

nika898
26. mar 2023

Áno zmenšili pred tehu vôbec som mala C prisia po druhom tehu sa mi prsia naliali neskutočne až mi to bolo nepríjemne mala som košík až F. Po ukončení dojčenia mi ostali prázdne B prsia 🙈🙈🙈🙈

ivangeline
26. mar 2023

Ja mam kosicky rovnake.. len teda nevyzeraju uz najlepsie. xD

majamat
26. mar 2023

mne nie,a le to u mna suvisi s hmotnostou,
ja som mala 75c,a le je tu moznost, ze som nepouzivala spravne cislo. udajne vacsina zien nenosi spravnu velkost podprdy. vtedy som mala hmosntos medzi 60-72kg.
teraz mam 78kg,a le mala som aj 95kg. a podprda 80G.

dadis
26. mar 2023

Mne sa po kojeni nezmensili....ale postupne sa mi zmensovali, cim menej som dojcila, s kratkou prestavkou pred druhym porodom som 4 roky 2 deti dojcila..ked sa dcera odstavila (bolo to pozvolne, ku konci raz za 2 dni si vypytala, az uplne zabudla), tak som nepocitila ziadny rozdiel (ani prsia plne mlieka, absolutne nic, ziadny rozdiel, az som si hovorila, ci som v nich ku koncu este mlieko mala 🙈🤭).

sonalove
26. mar 2023

Pri oboch deťoch sa mi pri kojení zväčšili z B na C a po ukončení kojenia zas zmenšili na B

vkatush
26. mar 2023

@jesenzima aj mne 😂🥲 konečne som mala nejaké kozy, chlap sa smial, že z ničoho nič Pamela Anderson... Prestala som kojiť a teraz ani jak lentilky pod kobercom 😭

ivanak149
26. mar 2023

Ja som mala B, po pôrode a pred ním narastli na D a teraz po dvoch rokoch dojcenia neviem čo nosiť. Pri Deckovej to odstava a vyteká pri predklone a pri Ceckovej to vyteka aj bez predklonu 🫣😂

jazula
26. mar 2023

Moja ma 2roky a asi do pol roka už odstavím… po roku bez dojcenia máš stále mlieko? 😯 Skúšala si aj homeopatiká na zastavenie laktácie? Nech sa psychicky pripravím na možné scenáre 😅

nevenka
27. mar 2023

Ja kojim stvrte dieta. Pred tehotenstvami tak 75F, pocas prvych mesiavov dojcenia 75H - 80F. Este si na tom dost dobre. A to mam vysku 152 cm, takze to vyzera desne, take prsiska 🤨

martyzpp
28. mar 2023

@araavdva och toto aj u mna, hrozne asymetricke. Kde kupujes podprsenky? Ja inak zvazujem operaciu, len musim nasetrit.

heln
28. mar 2023

mne sa nezmensili, pred tehotenstvami B, po prvom C, po druhom D, lave som mala vzdy trochu vacsie a preto som si musela kupovat vacsie cislo. najviac ma stvu podprsenky, z kazdej vyliezaju, iba v balkonetke drzia.

oblecenie99
28. mar 2023

Nie že by boli predtým nejaké extra, ale po pôrode (doslova do 24 h) sa proste vyparili a to som ani nekojila