Baby , zmenšili sa vám prsia po odstavení drobca ? Pretože pred tehotenstvom som mala košík vo veľkosti C a teraz mám E 😳
@jesenzima čo by som zato dala 🥲
No ja by som veru brala menšie 🤦🏻♀️keby mam peniaze dam si zmenšiť.. Mam Dčka
Každý má tým strašil ze sa zmensia a nebudem mat ziadne a hovby.. A dokonca počas MS bývajú vždy este ocosi väčšie
Niekedy kúpiť šaty je umenie
Mala som krásne C po 3 ročnom dojčení sa z jedného stalo celkom obstojné B a s druhého také smutné A.
Len nenapísala som všetko .. drobec ma 2 roky , ja ho už rok nekojim pretože nemá záujem , no ja mám mlieka stále ako na rozdávanie a môj gynekológ vraví že mám počkať že to prejde samo
Mne ostali trošku väčšie po dokojeni......našťastie lebo som nemala žiadne 😅
Áno zmenšili pred tehu vôbec som mala C prisia po druhom tehu sa mi prsia naliali neskutočne až mi to bolo nepríjemne mala som košík až F. Po ukončení dojčenia mi ostali prázdne B prsia 🙈🙈🙈🙈
Ja mam kosicky rovnake.. len teda nevyzeraju uz najlepsie. xD
mne nie,a le to u mna suvisi s hmotnostou,
ja som mala 75c,a le je tu moznost, ze som nepouzivala spravne cislo. udajne vacsina zien nenosi spravnu velkost podprdy. vtedy som mala hmosntos medzi 60-72kg.
teraz mam 78kg,a le mala som aj 95kg. a podprda 80G.
Mne sa po kojeni nezmensili....ale postupne sa mi zmensovali, cim menej som dojcila, s kratkou prestavkou pred druhym porodom som 4 roky 2 deti dojcila..ked sa dcera odstavila (bolo to pozvolne, ku konci raz za 2 dni si vypytala, az uplne zabudla), tak som nepocitila ziadny rozdiel (ani prsia plne mlieka, absolutne nic, ziadny rozdiel, az som si hovorila, ci som v nich ku koncu este mlieko mala 🙈🤭).
Pri oboch deťoch sa mi pri kojení zväčšili z B na C a po ukončení kojenia zas zmenšili na B
Ja som mala B, po pôrode a pred ním narastli na D a teraz po dvoch rokoch dojcenia neviem čo nosiť. Pri Deckovej to odstava a vyteká pri predklone a pri Ceckovej to vyteka aj bez predklonu 🫣😂
Moja ma 2roky a asi do pol roka už odstavím… po roku bez dojcenia máš stále mlieko? 😯 Skúšala si aj homeopatiká na zastavenie laktácie? Nech sa psychicky pripravím na možné scenáre 😅
Ja kojim stvrte dieta. Pred tehotenstvami tak 75F, pocas prvych mesiavov dojcenia 75H - 80F. Este si na tom dost dobre. A to mam vysku 152 cm, takze to vyzera desne, take prsiska 🤨
mne sa nezmensili, pred tehotenstvami B, po prvom C, po druhom D, lave som mala vzdy trochu vacsie a preto som si musela kupovat vacsie cislo. najviac ma stvu podprsenky, z kazdej vyliezaju, iba v balkonetke drzia.
Nie že by boli predtým nejaké extra, ale po pôrode (doslova do 24 h) sa proste vyparili a to som ani nekojila
Ani nie, že zmenšili, ale skôr zmizli 😂