Zmenšili sa vám po čase veľké dvorce?

16. júl 2020

Tým, ktorým sa zväčšili dvorce počas tehotenstva. Zmenšili sa vám potom zase? Napr keď ste prestali kojiť alebo keď ste schudli? Či len plastika?

m_o_n_c_a_k
16. júl 2020

Ja som už po jednom tehotenstve a dali sa späť do normálu. Ale možno je to individuálne. Nechápem ale, prečo to chceš riešiť plastikou. Ved je to príroda. Aj keby ostali väčšie pre niektorých mužov je to dokonca pekne. Ale asi máš na to nejaké dôvody. Len si nemyslím, že pre každú malú odchýlku od dokonalosti nemusíme riešiť hneď tým, že ženy pôjdu pod nôž a vystavujú sa tak rizikám. Ak chceš byť ešte pripadne tehotná druhý krát napríklad, nedávala by som si vôbec zasahovať do prsníkov.

autor
16. júl 2020

@m_o_n_c_a_k dosť ma to trápi mam ich príšerne, keby to bolo len nejaké zväčšenie že o trochu tak možno sa s tým zmierim. Len sama kvôli sebe to chcem. A nasla som na nete ze sa to dá zmenšiť ale to by bola až posledná možnosť samozrejme.

m_o_n_c_a_k
16. júl 2020

Počkaj ešte. Podľa mňa sa stiahnu. Keď dokojis. Tak ako máš teraz napumpovane prsníky a potom sa zmensia, tak sa zmensia aj dvorce. Aspoň u mňa to tak bolo.

autor
16. júl 2020

@m_o_n_c_a_k ďakujem, dúfam v to. Len chcela som počuť aj nejaké iné skúsenost

eliska13
16. júl 2020

To sa zmenší neboj sa ešte veľa veci Ta prekvapí😜

pupavka89
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jeliz59
25. júl 2020

Tak ja som mala mega😂😂😂a vrátili sa do normálu....aj zbledli....lebo mne aj stmavli....🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😂😂😂😂