Ahojte strasne ma trapi ze sa mi zmensili prsia predtym som mala vacsie ked som nebola tehotna
A teraz? Akoby ziadne nemam , niekedy sa hanbim z toho
Mate niektorá skúsenost s touto stránkou?
https://www.megaprsia.sk/krajsie-prsia-po-porode/ sa vam osvedcilo sa vam niečo z toho na prsia ?(masaze, bylinky, tablety,caje)
Nemam ich ovisnuté ani nič len akoby som ich vôbec nemala🥺🙈
Citala som akurát BreastExtra tablety chcú len oblbnut ludi alebo to ozaj zabera ?
teraz si tehotná?
@0silvia0 nie
Žiadne zázračné tabletky neexistujú. Nauč sa mať rada alebo šetri na plastiku.
@januska12323 no raz som skusala striedanie vody tepla,studena pomahalo to
Ja si verim musi nieco zabrat
Cvičenie. Sval sa mierne zväčší
vraj pomaha pivo😀ale mozno to je povera.neschudla si? vtedy sa zmensia aj prsia
Ziaden "zazrak" neexistuje, ak neuvažuješ nad plastickou operáciou
Myslis, ze keby fungovali nejake tabletky alebo nejake ine zarucene sposoby, tak by zeny podstupovali plastiku?
Vieš, ono keby zaberali tieto ,,babské recepty", plastickí chirurgovia by veľa prace nemali... takže asi len začať šetriť, alebo sa zmieriť s tým,čo máme (alebo skôr nemáme)
Však sa hecni jedno leto, zarob extra prachy (cca 3000 eur) a chod na operáciu, toto nefunguje a ani žiadne iné "overené" tabletky a babské rady
Mozno, keby si pribrala, ale, to tiez nie kazdej fungyje
Potri si ich s cibuľou 🤣 zaručené ☝️dúfam, že ma nebudú teraz všetci plastickí chirurgovia nenávidieť 🙈😱
@petra92 to som nepocula😁😅
Kup si tenisovu lopticku a stlacaj ich v ruke. To ti posilne prsia po porode, vygoogli si cviky . Ja som stlacala tenisovu lopticku po dokonceni kojenia, mala som splasnute prsia, neovisnute. A velmi mi to pomohlo.
https://www.kallys.sk/ako-si-cvicenim-vytvarova...
Ja som mala male teraz nemam ziadne 😂 po 2 detoch
Male, resp aj skoro ziadne su u mna zlatucke a moc sexi
To hovorila moja suseda svojej dcére, keď sme boli pubertacky a ona revala, že je plochá 🤣
Pozri cvicenim sa ti posilni len prsny sval ale to su milimetre, priber mozno sa ti nieco ulozi aj tam alebo si nasetri na plastiku
Vsetko ostatne je blbost a somarina, neminaj na to peniaze nepomoze to
Nie ani voda nepomaha to si si len ty do hlavy vsugerovala leby to fungovalo kliniky plastickej chirurgie by uz mali davno zavrete
Žiaden zázrak neexistuje 😁