Neviem ci sa mi to tu zapáčilo alebo co😂😂 ale dnes som si robila test, zas bol negatívny... Moja otázka znie brala som dva roky antikoncepciu... Po antikoncepcii sa mi zmenil cyklus z 28 dní na 32 dní.. Ale kazdy mesiac som mala menstruaciu normálne... Je možné že po 7 mesiacoch vysadeni HAK aj keď som mala doteraz MS normálne ze by mi uplne na mesiac vynechalo?
@kikaaa444 ne pripisujem to k tehotenstvu... Ale také ze stres.. Choroba a ostatné blbosti nad ktorými som rozmýšľala tak som hneď aj vyradila lebo to neni kvôli tomu... U doktora som bola... Odpísal ma ani len krv mi nechcel zobrat tak co mam robit jedine zmeniť doktora lenze to sa tak rýchlo nedá
@vanesadanielova18 môže byt stres .. ale tak nemôžeš si byt istá čo je to koli chorobe alebo nie . To môže posúdiť len doktor . Treba poriadne vyšetriť a zistiť príčinu
@kikaaa444 stres som nemala... A chora som každý mesiac... Stále som na antibiotikach.. A nikdy som nemala tak ze mi vôbec nedošli... Samozrejme ze. To musí posúdiť doktor ale ked. Mam takého doktora jebnutehp uz s prepáčením ze sa ho opýtam.. Preco mi meska je tichp a ked mu poviem nech mi zoberie krv ma odjebe ze netreba... Dokopy som bola vnútri asi 10 minut neviem ci bol nafetovany alebo co ale takéto som ešte nezažila
@vanesadanielova18 no ale tu odpoved nenájdeš mi do teba nevidime nie sme doktori .. treba navštíviť iného doktora jednoduchá vec
@vanesadanielova18 neviem prečo ženy vynechanú menštruáciu automaticky pripisujú tehotenstvu a ešte k tomu keď test je negatívny 🤦🏽♀️ Veď je tooooolko xy dôvodov prečo sa ms nedostavila že sa to ani zrátať nedá .. takze utekaj k doktorovi ..