Ahojte no mám takú dilemu vždy som mávala pravidelný cyklus 28 dni to od 16 rokov do teraz mám 30 menzes trval 5 dni vždy
No a posledné 2 mesiace mám menzes len 2 dni a 1 deň spinenie menzes príde s meškaním cca 2 dni nechápem čo tak nahla zmena mama mi vraví že po 30ke sa telo mení máte niekto take skúsenosti čim to môže byt ?ďakujem za info
@jankajamka ahoj ja mám 37r minulý mesiac som tiež mala menzes dva a pol dňa.Bola dosť čudná.Kedze používam nočné vlozky cez deň aj noc stačila mi vložka menšia.Menzes bol akoby som začínala menstruovat alebo končila.Teraz očakávam menzes ale nejako nič necítim bolesti atd.Testy minulý mesiac nula bodou.Dnes ráno som si robila nič nieje.Mozno fakt rozhádzané hormony
No vidis,,a mne sa ms zas nechce zastavit..a to berirm hak..z gyndy nevolali tak ster bude negativny, asi praskla ta cysta co mi dr nasla na vajecniku
@jankajamka mne sa to meni vzdy ked priberiem alebo schudnem,bavime sa konkretne o 30kilach kt.som schudla a uz aj nabrala🤣takze vzdy ked zmena.kg,zmena aj v tom
@tncka ako si dokázala toľko schudnúť
@jankajamka choroba,to nebolo cielene
@jankajamka Moj gyn raz povedal menstruacia sa vekom meni....nejak som tomu neverila ale po 30- ke to mam podobne ako ty...pretym som mavala 5 dni a silne..NIKDY som nemavala ovulacne bolesti ani krvacanie teraz to mavam-....
Ja mam 35. Menzes sa mi menil viac-krat. Cca po 20-tke, 25-tke a po porode (33 r.). Rovnako aj ochorenie ma u mna niekedy vplyv na cyklus.
Ja takisto v posledných mesiacoch slabšie krvácam ako kedysi a to mám 32. Inak mám cyklus stále rovnako dlhý, len ma občas trochu bolia prsia, čo predtým nebývalo. Doteraz som to nepripisovala zmenám po tridsiatke, to už aby som sa začala cítiť staro 😁
@lenleni mna po 30-ke prestali boliet prsia v obdobi pred menstruaciou🙂 dovtedy ma cele roky velmi bolievali... teraz sa mi to zmenilo za neskutocne svrbenie bradaviek 4 dni pred... presne 4 dni zakazdym.... toto mam uz 6 rokov nakolko mam 36
@jankajamka podľa mňa to môže byť aj tehotenstvom alebo hormonalne zmeny, v prechode asi nebudeš ešte aj keď poznám jednu babu co bola v 32ke v prechode 😄.. Spomeň to najbližšie gynekologicke.. A vyskúšaj brat gynex kvapky sú na úpravu cyklu